Buchet lalele albe
Lux si Eleganta

Alege ceva special
Alege mărimea
313 RON
Felicitari pentru pasiunea si profesionalismul cu care prestati serviciile voastre. Lacrimile de bucurie ale mamei cand a primit deosebitul buchet de flori de ziua ei au spus totul. Astept cu placere urmatoarea ocazie sa ii surprind pe cei dragi cu un buchet de la Magazinul de Flori. Va multumesc,
Elena P, 22 Dec 2020
Multumesc pentru ajutor. Calitatea serviciului si a produsului impecabile. O zi frumoasa!
Mihaela, 11 Ian 2021
D-le Stefan, am avut o idee minunata. Si am ales o firma pe masura !   Va multumesc din suflet pentru seriozitatea d-voastra ! Va urez un AN NOU FERICIT, d-voastra si familiei, precum si team-ului. LA MULTI ANI !   P.S. Normal ca ramanem in contact !
Ricky Weiss, 8 Dec 2020

Acest buchet este format din 49 lalele albe si constituie un cadou potrivit in orice situatie. Poate fi daruit pentru a marca un moment special, dar si pentru a impresiona. Un buchet de lalele realizat de cel mai eficient atelier flori, care foloseste doar fire proaspete.


Livrarea se face direct la adresa destinatarului, prin reteaua de colaboratori ai florariei online cu livrare la domiciliu, Magazinul de Flori.

Îți recomandăm

Lalelele sunt folosite ca flori decorative in buchete florale individuale sau in combinatie cu alte flori. Florile de lalele au forma de cupa, ceea ce le confera un aspect deosebit. 


Exista peste 150 de specii de flori bulboase, care fac parte din familia Liliaceae, un sortiment de plante perene care au bulbi cu straturi concentrice. Dintre acestea, lalelele sunt folosite mai des in buchete de flori. Magazinul de Flori realizeaza buchete de lalele inventive si colorate, pentru toate ocaziile.