Buchet lalele albe
Lux si Eleganta

Alege ceva special
Alege mărimea
350 RON
Buna ziua, va multumesc pentru serviciul facut, cu siguranta ca voi mai apela la serviciile d-voastra !!!!! Totul a fost ireprosabil !!!!!!
Corina B, 1 Iul 2022
Buna seara. Va multumesc pentru serviciul prestat atat dumneavoastra cat si colaboratorilor din Brasov. Am primit poze cu buchetele si cadourile pe care le-am comandat si sunt foarte frumoase. Si persoanele care au primit cadourile au fost foarte placut surprinse. Florile sunt foarte frumoase si proaspete din ce mi s-a zis, asa par si din poze. Felicitari pentru profesionalism si punctualitate, mai ales ca am facut acest cadou din afara tarii si a ajuns la ora care trebuia, chiar un pic mai repede, la Brasov. Ma bucur ca exista o firma pe care ma pot baza pentru asemenea servicii atunci cand voi mai avea nevoie si nu-mi pare rau ca am apelat la dumneavoastra. O seara placuta.
Anonim, 14 Apr 2022
Va multumesc pentru promptitudinea de care ati dat dovada. E uimitor cum chiar si de la mii de kilometri poti face asemenea surprize. A fost o surpriza chiar si pentru mine, avand in vedere ca buchetul a sosit mult mai devreme Cu siguranta voi mai apela la serviciile dumneavoastra Cu respect
Laura Cosma, 8 Ian 2022

Acest buchet este format din 49 lalele albe si constituie un cadou potrivit in orice situatie. Poate fi daruit pentru a marca un moment special, dar si pentru a impresiona. Un buchet de lalele realizat de cel mai eficient atelier flori, care foloseste doar fire proaspete.


Livrarea se face direct la adresa destinatarului, prin reteaua de colaboratori ai florariei online cu livrare la domiciliu, Magazinul de Flori.

Îți recomandăm

Lalelele sunt folosite ca flori decorative in buchete florale individuale sau in combinatie cu alte flori. Florile de lalele au forma de cupa, ceea ce le confera un aspect deosebit. 


Exista peste 150 de specii de flori bulboase, care fac parte din familia Liliaceae, un sortiment de plante perene care au bulbi cu straturi concentrice. Dintre acestea, lalelele sunt folosite mai des in buchete de flori. Magazinul de Flori realizeaza buchete de lalele inventive si colorate, pentru toate ocaziile.