Buchet lalele albe
Lux si Eleganta

Alege ceva special
Alege mărimea
424 RON
Va multumim din suflet pentru livrarea perfecta efectuata ieri de ziua mamei mele – nu numai ca florile au fost superbe, dar domnul care le-a livrat a fost foarte dragut si a mentinut aerul de surpriza pana in ultima clipa! Va folosim de cativa ani cu acelasi succes in fiecare an – si ne bucuram nespus ca standardele dumneavoastra sunt intotdeauna aceleasi, de cea mai buna calitate. Ce serviciu fantastic oferiti, sa aduceti atata bucurie in vietile oamenilor prin produsele de calitate superioara livrate prompt de catre angajati zambitori si placuti – ar trebui sa fiti dati exemplu pentru toti cei care pornesc afaceri in Romania, caci poate daca ar fi fost mai multi ca dumneavoastra Romania nu s-ar fi aflat in criza din ziua de azi!
Daniela si Matei - Londra, 24 Oct 2023
Multumesc pt buchetele intotdeauna superbe si bucuria pe care ma ajutati sa o ofer celor dragi :)
Simona A, 14 Ian 2023
Stimate domnule Safciu, Doresc sa va confirm ca livrarea cosului cu trandafiri s-a facut putin dupa orele 18 in aceasta seara, asa cum ati spus, iar efectul a fost mult peste cel scontat. Multumita serviciilor oferite de Dvs. am reusit sa ii fac mamei mele o surpriza de proportii si va multumesc din suflet pentru tot suportul. Sper sa aveti succesul pe care il meritati, pe masura amabilitatii si a profesionalismului cu care lucrati. Mi-ati castigat toata admiratia si va felicit sincer pentru atentia si intelegerea cu care va tratati clientii. Mult success in continuare si sa aveti parte de clienti cel putin la fel de multumiti si fericiti ca mine. Cu deosebit respect,
Anonim, 5 Apr 2023

Acest buchet este format din 49 lalele albe si constituie un cadou potrivit in orice situatie. Poate fi daruit pentru a marca un moment special, dar si pentru a impresiona. Un buchet de lalele realizat de cel mai eficient atelier flori, care foloseste doar fire proaspete.


Livrarea se face direct la adresa destinatarului, prin reteaua de colaboratori ai florariei online cu livrare la domiciliu, Magazinul de Flori.

Îți recomandăm

Lalelele sunt folosite ca flori decorative in buchete florale individuale sau in combinatie cu alte flori. Florile de lalele au forma de cupa, ceea ce le confera un aspect deosebit. 


Exista peste 150 de specii de flori bulboase, care fac parte din familia Liliaceae, un sortiment de plante perene care au bulbi cu straturi concentrice. Dintre acestea, lalelele sunt folosite mai des in buchete de flori. Magazinul de Flori realizeaza buchete de lalele inventive si colorate, pentru toate ocaziile.