Buchet lalele mov
Ametist pretios

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
163 RON
Multumim mult ptr comenzi! Buchetele sunt foarte frumoase, iar tortul e senzational! O zi buna.
V Neagu, 2 Ian 2021
Azi mi-ați făcut mama cea mai fericita , nu am cuvinte sa va mulțumesc ! M-ați ajutat intr-o zi grea din viața ei sa-i aduc un zâmbet pe buze chiar și de la distanță ! Florile sunt superbe , recomand cu încredere . Va doresc o zi minunata ! 
Anamaria A, 9 Mar 2021
Buchetul este in forma perfecta iar combinatia de flori mi se pare foarte frumoasa. Multumesc
Laura, 2 Ian 2021

Un buchet de flori distins, pe care il puteti oferi cu ocazia unei cine romantice sau pentru a multumi unei persoane dragi. Buchetul contine 25 lalele de culoarea ametistului, care vor ameti destinatarul prin mister.


Alegeti un cadou floral pretios din multitudinea de flori online si trimiteti calitate prin floraria online Magazinul de Flori. Livrarea acestui buchet de lalele mov se face prin serviciul livrari flori la domiciliu, in orice oras din Romania.

Îți recomandăm

Lalelele au un aspect elegant dat de forma de cupa a florii, dar si de coloritul deosebit. Aceste flori sunt cultivate de peste 500 de ani si cu toate ca sunt asociate cu Olanda, ele au aparut in Asia.


Se gasesc in diferite culori si marimi, insa pentru un cadou floral mistic, un buchet de lalele mov este alegerea potrivita. Daca oferiti lalele mov, transmiteti incantare si dorinta, in cel mai rafinat mod. Un buchet care contine 25 lalele este un cadou indraznet, care va incanta orice destinatar. Livrarea se face prin floraria online Magazinul de Flori, curier flori.