Buchet lalele rosii
Rosu Vibrant

Alege ceva special
Alege mărimea
313 RON
Buna ziua din nou, va multumesc mult, florile au fost foarte frumoase iar livrarea a fost facuta la timp. Destinatarul a fost placut surprins. Va multumesc din nou. Va multumesc
Warni Rosland, 2 Noi 2020
Intotdeauna am fost sceptica in legatura cu produsele si servicii cumparate online dar ale voastre m-au multumit intru totul ! Am fost mereu informata pe parcursul intregului proces iar intrebarile mele si-au gasit raspuns aproape instantaneu ! Inca o data multumesc pentru atentia pe care o acordati detaliului si pentru florile voastre minunate
Iulia, 3 Noi 2020
Comanda a ajuns la timp, luni, cu ajutorul dumneavoastra am reusit sa fac o surpriza frumoasa mamei mele, am vazut in fotografie trandafirii care sunt perfecti iar tortul mascota este delicios. Va multumesc si cu siguranta o sa mai comand la firma dumneavoastra, de fapt nu e prima oara cand apelez la aceasta firma. Succes in continuare.
Jeni C, 4 Noi 2020

Acest buchet dispus in cascada contine 49 lalele rosii, pastrate cu grija in cel mai profesionist depozit flori.


Un buchet de lalele gata sa fie livrat cu orice ocazie. Rosul vibrant simbolizeaza pasiune arzatoare, dar si rafinament. Livrarea se face prin reteaua de florarii locale oferite de Magazinul de Flori.

Îți recomandăm

Nimic nu este mai potrivit pentru a epata cu ocazia unui eveniment special decat un buchet grandios realizat din lalele rosii. Cu forma florii in forma de cupa, lalelele aduc o eleganta aparte in orice buchet de flori. Plante perene, lalelele fac parte din familia Liliaceae, care cuprind aproximativ 150 specii de flori.


Prin reteaua de florarii locale oferite de Magazinul de Flori, se pot comanda o gama variata de buchete de lalele, de toate formele si culorile.