Buchet lalele rosii
Rosu Vibrant

Alege ceva special
Alege mărimea
325 RON
Multumesc, inca o data ati dat dovada de profesionalism! Va voi folisi pentru fiecare ocazie :) Multumesc din suflet!
Codruta, 8 Dec 2021
Buna dimineata!!!!!!!!! Va multumesc! Totul a functionat perfect! Va voi ma isolicita, cu siguranta! ... Si voi recomanda mai departe serviciile dumneavoastra. Succes în continuare! Toata cele bune!
Liviu C, 20 Oct 2021
Buna ziua, vreau sa va multumesc pentru livrarea comenzii conform prezentarii si la timp. Florile am inteles ca au fost extraordinar de frumoase si e bine de stiut ca le putem face bucurii de ziua lor celor ramasi acasa, in special ca putem plati cu serviciul paypal. De fapt asta a fost unul dintre factorii determinanti de a face comanda prin internet. Cu siguranta o sa mai apelez la serviciil voastre. Toate cele bune!
Cristina Swift, 16 Dec 2021

Acest buchet dispus in cascada contine 49 lalele rosii, pastrate cu grija in cel mai profesionist depozit flori.


Un buchet de lalele gata sa fie livrat cu orice ocazie. Rosul vibrant simbolizeaza pasiune arzatoare, dar si rafinament. Livrarea se face prin reteaua de florarii locale oferite de Magazinul de Flori.

Îți recomandăm

Nimic nu este mai potrivit pentru a epata cu ocazia unui eveniment special decat un buchet grandios realizat din lalele rosii. Cu forma florii in forma de cupa, lalelele aduc o eleganta aparte in orice buchet de flori. Plante perene, lalelele fac parte din familia Liliaceae, care cuprind aproximativ 150 specii de flori.


Prin reteaua de florarii locale oferite de Magazinul de Flori, se pot comanda o gama variata de buchete de lalele, de toate formele si culorile.