Buchet Maria

Alege ceva special
425 RON
Va multumesc frumos!!!! A ajuns comanda foarte  repede, sunt impresionat! Felicitari pt promtitudine!
Andrei, 27 Feb 2024
Am comandat un tort si o sticla de vin pentru rude din Bucuresti; Excelent serviciu, livrare la timp,prezentare deosebita,produsul -tort Monte-Bianco-proaspat si gustos, intr-un cuvint, toata lumea multumita. Ar fi si mai bine daca descrierea produselor ar fi un pic mai dezvoltata, iar in cazul vinurilor am avea posibilitatea sa facem noi alegerea, cind comandam.(Nota Bene:vinul livrat a fost foarte bun-Spania,2006). Felicitari !
Cristina Stanescu - Canada, 1 Mar 2024
Buna Seara Domnule Stefan, Va multumesc foarte mult pentru tot efortul depus in realizarea acestei livrari. Surpiza si efectul au fost deosebite. Ca de fiecare data ati facut totul posibil ca rezultatul sa fie cel asteptat. Va multumesc
MARK S, 5 Ian 2024

Un buchet cu nuanțe de mov și roz emană o aură de feminitate și frumusețe. Cu o paletă de culori care variază de la mov delicat la roz vibrant, acest buchet oferă o combinație ușor romantică și elegantă. Este alcătuit din flori care adaugă o notă de rafinament și prospețime, fiind potrivit pentru a exprima afecțiunea și bucuria într-un mod delicat.

Îți recomandăm