Buchet minigerbera albe si roz

Alege ceva special
Alege culorile preferate
322 RON
Sà fiu sincerà cà la început am fost sceptica in legatura cu serviciile online mai ales cu flori dar voi a-ti fost Minunati si fata mea a fost foarte multumità de trandafirii proaspeti si frumosi! Và multumim din suflet mai ales domnului Stefan care a fost foarte amabil! Pe data viitoare!!!!
Lidia - Roma, 12 Feb 2021
Am facut doua comenzi pina acum prin firma dumneavoastra si am fost foarte impresionata de serviciul impecabil si prompt acordat. Mama mea a fost foarte fericita sa primeasca la timp darurile trimise. Am cercetat competitia inainte sa comand si Magazinul de Flori este cea mai buna alegere: preturile sunt foarte rentabile si calitatea este excelenta. Voi alege Magazinul de Flori pe viitor pentru cadourile trimise celor dragi, multumesc mult. 
Adriana P, 26 Dec 2020
Buna dimineata! Vreau sa va multumesc foarte foarte mult pentru seriozitate si pentru ajutorul dumneavoastra! Imi cer scuza ca va scriu asa de dimineata dar sunt in concediu in Hong Kong si aici este ora 11 dimineata deja! Mama a fost foarte frumos surprinsa si foarte bucuroasa. Deasemenea mi-a spus ca buchetul a fost extraordinar de frumos si flori proaspete si frumoase. Inca o data mii de mulltumiri si cu siguranta o sa mai comand flori de la dumneavoastra cu alte ocazii! O zi placuta!
Ciprian, 1 Feb 2021

Un buchet de flori grandios format din minigerbera albe si roz, care poate fi oferit de ziua ei, cu o ocazie speciala sau doar pentru a o surprinde! Acest buchet de minigerbera este realizat de florarii experti de la Magazinul de Flori, care folosesc doar flori proaspete si le aranjeaza cu grija intr-un buchet bogat cu aspect impecabil.

Livrarea se face prin serviciul curier flori oferit de cea mai buna florarie online.

Îți recomandăm

Gerbera fac parte din familia florii-soarelui, fiind niste plante ornamentale foarte rezistente, ca atare folosite cu frecventa in buchete de flori. Sunt pe locul cinci in topul florilor alese pentru aranjamente florale, avand un aspect deosebit al florii. Un buchet de gerbera poate fi combinat cu alte flori, pentru un efect vizual deosebit.

Frunzele florii de gerbera sunt adanc crestate, iar florile pot fi simple, ca cele de margareta, sau duble.