Buchet minigerbera albe si roz

Alege ceva special
Alege culorile preferate
368 RON
Va multumesc pentru raspunsul rapid si pentru excelentele voastre servicii
Matei, 2 Ian 2023
Vreau doar sa va multumesc pentru raspunsul vostru prompt si pentru intelegere. Apreciez foarte mult efortul depus in pregatirea unui buchet in plus. Serviciile voastre sunt mai mult decat bune si va pot asigura de totala mea devotatie in viitor. Am lucrat in domeniul serviciilor foarte multi ani si stiu sa recunosc unul foarte bun.
John, 11 Noi 2022
Imi face o mare placere sa comand flori de la voi. Serviciile sunt centrate pe client iar calitatea florilor este deosebita. Abia astept sa mai comand de la voi !Multumesc !
Karina, 22 Ian 2023

Un buchet de flori grandios format din minigerbera albe si roz, care poate fi oferit de ziua ei, cu o ocazie speciala sau doar pentru a o surprinde! Acest buchet de minigerbera este realizat de florarii experti de la Magazinul de Flori, care folosesc doar flori proaspete si le aranjeaza cu grija intr-un buchet bogat cu aspect impecabil.

Livrarea se face prin serviciul curier flori oferit de cea mai buna florarie online.

Îți recomandăm

Gerbera fac parte din familia florii-soarelui, fiind niste plante ornamentale foarte rezistente, ca atare folosite cu frecventa in buchete de flori. Sunt pe locul cinci in topul florilor alese pentru aranjamente florale, avand un aspect deosebit al florii. Un buchet de gerbera poate fi combinat cu alte flori, pentru un efect vizual deosebit.

Frunzele florii de gerbera sunt adanc crestate, iar florile pot fi simple, ca cele de margareta, sau duble.