Buchet trandafiri
Alb si Rosu

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
425 RON
Multumesc dumneavoastra si colegilor dumneavoastra pentru modul eficient si profesionist in care m-ati ajutat. Va voi recomanda cunoscutilor mei.
D. M, 2 Mar 2024
Imi pare rau ca am fost asa o pacoste dar apreciez foarte mult profesionalismul cu care ati abordat situatia.
Mary, 7 Feb 2024
Mulțumesc mult pentru serviciul rapid, produse și livrare.
Vlad T, 12 Mai 2024

Pentru a-i arata cat este de speciala si a o face sa se simta unica, ii poti oferi acest buchet de trandafiri cu o simbolistica speciala. Fa-o sa se simta precum acest trandafir alb din buchet inconjurat de 24 trandafiri rosii: deosebita.


Livrarea acestui impresionant buchet se face prin atelierul de flori online Magazinul de Flori, care trimite flori in orice oras din Romania prin reteaua de florarii locale.

Îți recomandăm

Trandafirii sunt simbolul floral al pasiunii, dar pot transmite si gratie sau gingasie. Trandafirii au fost crescuti timp de peste 5.000 de ani in Persia si China, fiind o planta hibrida obtinuta prin incrucisari succesive ale unei specii salbatice.


Acum trandafirii sunt cea mai populara alegere pentru buchete de flori, ei fiind apreciati pentru aspectul catifelat al petalelor, dar si pentru parfumul deosebit. Un buchet de trandafiri va mirosi mai puternic daca florile sunt aproape de o sursa de lumina. 


O combinatie dintre trandafiri rosii si albi semnifica un contrast care il va face pe destinatar sa se simta special.