Buchet trandafiri
Alb si Rosu

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
400 RON
Buna seara domnule Safciu, totul a functionat f. bine. Buchetul de trandafiri a fost deosebit de frumos! Va multumesc pentru serviciile oferite!
Daniela H, 23 Feb 2023
Datorita domnului Stefan si echipei dumnealui am reusit sa ii fac un cadou frumos mamei mele la implinirea venerabilei varste de 85 ani. Avand in vedere ca eu sunt stabilita in USA din 1998, Magazinul de Flori al domnului Stefan a actionat eficient si cu promptitudine la livrarea unui buchet de flori, tort si un ursulet foarte dragut. Am comandat un cub cu frezii multicolore care i-a umplut sufletul de bucurie mamei mele(freziile fiind florile ei preferate). Parfumul lor umple camera de un iz placut. Tortul Diplomat pe care l-am comandat este foarte proaspat si gustos, iar ursuletul pe care mama l-a numit Titi sta langa ea si ii aminteste de mine. Va multumesc domnule Stefan! Cu siguranta voi mai apela la serviciile dumneavoastra. De altfel mai am deja doua comenzi in derulare pentru 8 Martie. Recomand Magazinul cu flori tuturor celor aflati la distanta care vor sa faca un cadou frumos. Cu mare drag si respect,
Raluca Mascov, 6 Oct 2023
Multumesc mult! Sunt foarte placut impresionata de rapiditatea si promptitudinea cu care reactionati la solicitarile clientilor. Aveti din partea mea oricand o recomandare pentru potentiali clienti si numai cuvinte de lauda. Toate cele bune si va voi tine la curent in legatura cu livrarea din aceasta seara.
Oana Cristina, 7 Sep 2023

Pentru a-i arata cat este de speciala si a o face sa se simta unica, ii poti oferi acest buchet de trandafiri cu o simbolistica speciala. Fa-o sa se simta precum acest trandafir alb din buchet inconjurat de 24 trandafiri rosii: deosebita.


Livrarea acestui impresionant buchet se face prin atelierul de flori online Magazinul de Flori, care trimite flori in orice oras din Romania prin reteaua de florarii locale.

Îți recomandăm

Trandafirii sunt simbolul floral al pasiunii, dar pot transmite si gratie sau gingasie. Trandafirii au fost crescuti timp de peste 5.000 de ani in Persia si China, fiind o planta hibrida obtinuta prin incrucisari succesive ale unei specii salbatice.


Acum trandafirii sunt cea mai populara alegere pentru buchete de flori, ei fiind apreciati pentru aspectul catifelat al petalelor, dar si pentru parfumul deosebit. Un buchet de trandafiri va mirosi mai puternic daca florile sunt aproape de o sursa de lumina. 


O combinatie dintre trandafiri rosii si albi semnifica un contrast care il va face pe destinatar sa se simta special.