Buchet trandafiri
Culoare si clasa

Alege ceva special
Alege mărimea
306 RON
Buna ziua, As dori sa va multumesc pentru livrarile de ieri. Totul a fost perfect si voi apela si in continuare la serviciile dvs, recomandandu-va in acest domeniu. Va multumesc mult, Cu respect,
Valentina Tupu, 14 Feb 2024
Buna seara, Tin sa va felicit si sa va multumesc frumos pentru calitatea serviciului dvs.,mama mea a fost placut impresionata.Inca o data,multumiri. Toate cele bune,
Alina Iacob, 7 Mai 2024
Va urez mult succes in afacere si va rog sa primiti aprecierile mele de bine pentru "ajutorul" pe care-l dati celor care nu au posibilitatea sa ofere in direct celor dragi "sentimente frumoase si dulcele de tort". Toate cele bune si frumoase!
A. M, 3 Mar 2024

Un buchet de flori special, realizat dintr-un mix de trandafiri rosii si trandafiri portocalii. Aceasta selectie de flori transmite indrazneala, fiind un buchet potrivit pentru a impresiona.


Acest buchet de trandafiri asortati este o combinatie cromatica aparte, intrucat florile concureaza in obtinerea efectului vizual. O pata de culoare o reprezinta si verdeata mixta care completeaza decorul acestui aranjament deosebit.


Buchetul poate fi livrat in orice oras din Romania, de colaboratorii florariei online Magazinul de Flori.

Îți recomandăm

Trandafirii sunt flori care atrag prin aspectul impresionant, dar si prin mirosul dulce si imbietor. Ei au 8 culori principale, insa se gasesc in peste 30.000 de variatiuni. Trandafirii rezista mult ca flori taiate, insa au nevoie de lumina solara.


Fiind usor de ingrijit, trandafirii sunt folositi in buchete de flori, in diferite combinatii de culori. Un buchet de trandafiri rosii si portocalii simbolizeaza in acelasi timp pasiunea arzatoare si optimismul.