Buchet trandafiri
Culoare si clasa

Alege ceva special
Alege mărimea
216 RON
Va multumesc foarte mult pentru livrare. Ati dat dovada de profesionalism, cu siguranta voi apela cu incredere la serviciile dvs in viitor
Tao, 28 Iul 2020
Buna seara, Vroiam sa va multumesc mult pentru servicii si profesionalism. Daca la inceput aveam ceva retineri, de acum o sa fiu un client fidel, si de fiecare data cand o sa am nevoie o sa apelez la serviciile firmei dumneavoastra, si de asemenea o sa o recomand la toate persoanele cunoscute. Cu stima,
Catalin Puscasu, 24 Iun 2020
Buna seara domnule Safciu, totul a functionat f. bine. Buchetul de trandafiri a fost deosebit de frumos! Va multumesc pentru serviciile oferite!
Daniela H, 1 Iul 2020

Un buchet de flori special, realizat dintr-un mix de trandafiri rosii si trandafiri portocalii. Aceasta selectie de flori transmite indrazneala, fiind un buchet potrivit pentru a impresiona.


Acest buchet de trandafiri asortati este o combinatie cromatica aparte, intrucat florile concureaza in obtinerea efectului vizual. O pata de culoare o reprezinta si verdeata mixta care completeaza decorul acestui aranjament deosebit.


Buchetul poate fi livrat in orice oras din Romania, de colaboratorii florariei online Magazinul de Flori.

Îți recomandăm

Trandafirii sunt flori care atrag prin aspectul impresionant, dar si prin mirosul dulce si imbietor. Ei au 8 culori principale, insa se gasesc in peste 30.000 de variatiuni. Trandafirii rezista mult ca flori taiate, insa au nevoie de lumina solara.


Fiind usor de ingrijit, trandafirii sunt folositi in buchete de flori, in diferite combinatii de culori. Un buchet de trandafiri rosii si portocalii simbolizeaza in acelasi timp pasiunea arzatoare si optimismul.