Buchet trandafiri
Culoare si clasa

Alege ceva special
Alege mărimea
306 RON
Va multumesc, sunteti foarte eficienti si prompti ca de fiecare data cand am apelat la serviciile dvs.
Adrian, 10 Feb 2023
Toti cei din biroul meu au discutat despre cat de mari au inflorit.
Tatiana, 23 Dec 2022
Foarte frumoase florile si super bun tortul! Sincer nu ma asteptam sa fiti atat de perfecti si de punctuali! Cu siguranta cand o sa mai am nevoie tot la dumneavoastra o sa apelez si o sa va recomand si prietenilor mei!
Laura C, 10 Mar 2023

Un buchet de flori special, realizat dintr-un mix de trandafiri rosii si trandafiri portocalii. Aceasta selectie de flori transmite indrazneala, fiind un buchet potrivit pentru a impresiona.


Acest buchet de trandafiri asortati este o combinatie cromatica aparte, intrucat florile concureaza in obtinerea efectului vizual. O pata de culoare o reprezinta si verdeata mixta care completeaza decorul acestui aranjament deosebit.


Buchetul poate fi livrat in orice oras din Romania, de colaboratorii florariei online Magazinul de Flori.

Îți recomandăm

Trandafirii sunt flori care atrag prin aspectul impresionant, dar si prin mirosul dulce si imbietor. Ei au 8 culori principale, insa se gasesc in peste 30.000 de variatiuni. Trandafirii rezista mult ca flori taiate, insa au nevoie de lumina solara.


Fiind usor de ingrijit, trandafirii sunt folositi in buchete de flori, in diferite combinatii de culori. Un buchet de trandafiri rosii si portocalii simbolizeaza in acelasi timp pasiunea arzatoare si optimismul.