Buchet trandafiri
Culoare si clasa

Alege ceva special
Alege mărimea
270 RON
Din motive de sanatate nu am putut ajunge in Cluj la inmormantarea prietenei mele. Magazinul de Flori m-a ajutat intr-un moment dificil. Multumesc
Coca, 5 Ian 2021
BUNA ZIUA, Va multumesc pt amabilitatea dumneavoastra,va multumesc pt.punctualitatea livrari datorita dumneavoastra am facut-o pe mama mea o persoana fericita de ziua dansei. O ZI MINUNATA VA DORESC
Anonim, 30 Ian 2021
Multumesc pentru frumosul buchet de lalele livrat. Raman, cu siguranta, clienta dumneavoastra si va voi recomanda cu placere. Toate cele bune!
Mariana A., 4 Ian 2021

Un buchet de flori special, realizat dintr-un mix de trandafiri rosii si trandafiri portocalii. Aceasta selectie de flori transmite indrazneala, fiind un buchet potrivit pentru a impresiona.


Acest buchet de trandafiri asortati este o combinatie cromatica aparte, intrucat florile concureaza in obtinerea efectului vizual. O pata de culoare o reprezinta si verdeata mixta care completeaza decorul acestui aranjament deosebit.


Buchetul poate fi livrat in orice oras din Romania, de colaboratorii florariei online Magazinul de Flori.

Îți recomandăm

Trandafirii sunt flori care atrag prin aspectul impresionant, dar si prin mirosul dulce si imbietor. Ei au 8 culori principale, insa se gasesc in peste 30.000 de variatiuni. Trandafirii rezista mult ca flori taiate, insa au nevoie de lumina solara.


Fiind usor de ingrijit, trandafirii sunt folositi in buchete de flori, in diferite combinatii de culori. Un buchet de trandafiri rosii si portocalii simbolizeaza in acelasi timp pasiunea arzatoare si optimismul.