Buchet trandafiri rosii si lalele roz

Alege ceva special
364 RON
Vreau sa va multumesc pentru serviciile dumneavoastra. Tortul a fost super! Foarte bun. Iar poza v-a iesit perfect. Nu ma asteptam sa fie atat de fidela reproducerea. Toata lumea a admirat tortul iar sarbatoritul a fost cel mai surprins. Voi apela si pe viitor la echipa dumneavoastra si va voi recomanda cu incredere prietenilor. O zi buna!
Iulia Prioteasa, 15 Iul 2022
Va multumesc pentru ca ati fost asa intelegatori. Nu am mai lucrat cu o firma careia sa-i pese atat de mult de satisfacerea clientilor. Inteleg problema cu vremea si imi dau seama ca e o nebunie in zilelel astea. Inca o data va multumesc pentru serviciile voastre excelente
Erin, 5 Iul 2022
Stimate domn, Doresc sa va multumesc mult pentru calitatea serviciilor dvs, destinatara cadoului a fost incantata de modul in care a for prezentat si adus de catre angajatul dvs. Va urez sucess in continuare. Cu stima,
Ioana Tomescu, 22 Iun 2022

O incantare cromatica care va impresiona orice destinatar prin aspectul maiestuos si simbolistica florilor. Buchetul contine trandafiri rosii si lalele roz incantatoare. Trandafirii rosii simbolizeaza romantism si pasiune, iar lalelele roz transmit prietenie si devotament.


Acest buchet de trandafiri si lalele poate fi livrati in orice oras din Romania prin serviciul curier flori online oferit de Magazinul de Flori.

Îți recomandăm

Trandafirii pot fi daruiti cu orice ocazie, fie pentru a face o urare cu ajutorul unui mesaj floral, fie pentru a surprinde. Trandafirii rezista mai mult ca flori taiate daca sunt tinuti langa o sursa de lumina. Acest fapt le face si parfumul mai dulce, datorita procesului mai intens de fotosinteza.


Trandafirii provin din Asia, fiind raspanditi apoi in Europa si America de Nord, devenind cea mai populara floare in buchete de flori. Un buchet de trandafiri transmite gratie, dar si pasiune. Magazinul de Flori alege trandafirii potriviti pentru orice ocazie si realizeaza buchete de flori unice.