Buchet trandafiri rosii si lalele roz

Alege ceva special
442 RON
Vă mulțumesc pentru ajutorul dat în realizarea surprizei pentru mama mea! Florile sunt minunate iar tortul delicios!
Mihaela A, 13 Ian 2024
Multumesc pentru promptitudine, a fost totul perfect tinand cont ca sunt la 20,000 de km departare:))
Bogdan B, 28 Feb 2024
Va multumesc pentru promptitudinea de care ati dat dovada. E uimitor cum chiar si de la mii de kilometri poti face asemenea surprize. A fost o surpriza chiar si pentru mine, avand in vedere ca buchetul a sosit mult mai devreme Cu siguranta voi mai apela la serviciile dumneavoastra Cu respect
Laura Cosma, 8 Mar 2024

O incantare cromatica care va impresiona orice destinatar prin aspectul maiestuos si simbolistica florilor. Buchetul contine trandafiri rosii si lalele roz incantatoare. Trandafirii rosii simbolizeaza romantism si pasiune, iar lalelele roz transmit prietenie si devotament.


Acest buchet de trandafiri si lalele poate fi livrati in orice oras din Romania prin serviciul curier flori online oferit de Magazinul de Flori.

Îți recomandăm

Trandafirii pot fi daruiti cu orice ocazie, fie pentru a face o urare cu ajutorul unui mesaj floral, fie pentru a surprinde. Trandafirii rezista mai mult ca flori taiate daca sunt tinuti langa o sursa de lumina. Acest fapt le face si parfumul mai dulce, datorita procesului mai intens de fotosinteza.


Trandafirii provin din Asia, fiind raspanditi apoi in Europa si America de Nord, devenind cea mai populara floare in buchete de flori. Un buchet de trandafiri transmite gratie, dar si pasiune. Magazinul de Flori alege trandafirii potriviti pentru orice ocazie si realizeaza buchete de flori unice.