Buchet trandafiri rosii si lalele roz

Alege ceva special
416 RON
Va multumesc pentru ca ati fost asa intelegatori. Nu am mai lucrat cu o firma careia sa-i pese atat de mult de satisfacerea clientilor. Inteleg problema cu vremea si imi dau seama ca e o nebunie in zilelel astea. Inca o data va multumesc pentru serviciile voastre excelente
Erin, 13 Ian 2023
Buna ziua, vroiam sa va mai multumesc inca o data din suflet pentru serviciile extraordinare. Sunteti minunati prin tot ceea ce faceti! Cu siguranta va voi recomanda oricui are nevoie de servicii ireprosabile si de calitate. Cu drag,
A. VOSS, 10 Ian 2023
Multumesc mult. Comanda a ajuns. Surpriza a reusit. Data viitoare apelez cu cea mai mare placere la voi. Sunteti tari. Un weekend cat mai placut.
F. A, 14 Dec 2022

O incantare cromatica care va impresiona orice destinatar prin aspectul maiestuos si simbolistica florilor. Buchetul contine trandafiri rosii si lalele roz incantatoare. Trandafirii rosii simbolizeaza romantism si pasiune, iar lalelele roz transmit prietenie si devotament.


Acest buchet de trandafiri si lalele poate fi livrati in orice oras din Romania prin serviciul curier flori online oferit de Magazinul de Flori.

Îți recomandăm

Trandafirii pot fi daruiti cu orice ocazie, fie pentru a face o urare cu ajutorul unui mesaj floral, fie pentru a surprinde. Trandafirii rezista mai mult ca flori taiate daca sunt tinuti langa o sursa de lumina. Acest fapt le face si parfumul mai dulce, datorita procesului mai intens de fotosinteza.


Trandafirii provin din Asia, fiind raspanditi apoi in Europa si America de Nord, devenind cea mai populara floare in buchete de flori. Un buchet de trandafiri transmite gratie, dar si pasiune. Magazinul de Flori alege trandafirii potriviti pentru orice ocazie si realizeaza buchete de flori unice.