Buchet trandafiri roz
Cristal roz

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
180 RON
Multumesc tare mult! Prin intermediul dvs am reusit sa surprind placut pe cei dragi de acasa. Sunteti geniali!
Carmen, 13 Noi 2020
Va multumesc mult pentru profesionalism. E foarte placut , atunci cind si de la distanta , putem sa facem o bucurie celor ramasi acasa. Tatal meu a fost foarte surprins si nu se astepta la asa o surpriza.E bine ca exista si in Romania astfel de posibilitati prin care putem sa nu-i uitam pe cei dragi noua. Sanatate si succese in continuare
Madalina Mercea - Montreal, Canada, 4 Mai 2020
V-am inclus siteul in lista mea de siteuri favorite
George, 1 Noi 2020

Un buchet din trandafiri roz, cu 11 fire de trandafiri proaspeti, ideali pentru a spune "Multumesc" sau pentru a trasmite o urare. 


Trandafirii roz sunt simbol al optimismului si fericirii, de aceea un buchet de flori in care acestia sunt aranjati in forma unei coroane de copac va aduce speranta si veselie. 


Livrarea acestui buchet se poate face acum prin serviciul de livrare flori la domiciliu oferit de floraria online magazinuldeflori.ro.

Îți recomandăm

Trandafirii sunt flori hibride, obtinuti prin incrucisari succesive ale unei specii salbatice. Exista in peste 30.000 de sortimente si 8 culori principale. Sunt foarte usor de ingrijit, insa au nevoie de multa lumina pentru a rezista ca flori taiate. In buchete de flori si aranjamente florale, trandafirii aduc un colorit impresionant si un miros dulce, imbietor. Trandafirii roz sunt simbolul gratiei si al feminitatii.