Buchet trandafiri roz
Cristal roz

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
210 RON
Vă mulțumesc foarte mult pentru ajutorul acordat cu comanda. Serviciu clienți uimitor. Cu siguranță mă voi întoarce și voi folosi serviciul dvs. mai presus de toate celelalte.
Alex, 10 Feb 2021
Buna ziua, trebuie sa va multumesc din suflet pentru bucuria livrata mamei mele cu ocazia implinirii frumoasei varste de 50 ani. Buchetul de flori a fost superb iar tortul delicios, am vazut fotogtafiile si am auzit comentariile. Va multumesc inca odata pentru ceea ce faceti si totodata pentru ca ne faceti, noua, celor ce locuim departe, viata mai usoara cand vine vorba de momente magice pentru cei dragi de acasa. O zi frumoasa!
Alexandra C, 21 Ian 2021
Va multumesc tare mult pentru professionalism! Voi apela cu incredere la Magazinul de Flori pentru viitoarele evenimente din viata celor dragi mie. Toate cele bune si un weekend frumos.
Madalina, 4 Mar 2021

Un buchet din trandafiri roz, cu 11 fire de trandafiri proaspeti, ideali pentru a spune "Multumesc" sau pentru a trasmite o urare. 


Trandafirii roz sunt simbol al optimismului si fericirii, de aceea un buchet de flori in care acestia sunt aranjati in forma unei coroane de copac va aduce speranta si veselie. 


Livrarea acestui buchet se poate face acum prin serviciul de livrare flori la domiciliu oferit de floraria online magazinuldeflori.ro.

Îți recomandăm

Trandafirii sunt flori hibride, obtinuti prin incrucisari succesive ale unei specii salbatice. Exista in peste 30.000 de sortimente si 8 culori principale. Sunt foarte usor de ingrijit, insa au nevoie de multa lumina pentru a rezista ca flori taiate. In buchete de flori si aranjamente florale, trandafirii aduc un colorit impresionant si un miros dulce, imbietor. Trandafirii roz sunt simbolul gratiei si al feminitatii.