Buchet trandafiri roz
Cristal roz

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
210 RON
Multam frumos! Mama a primit florile azi!
Cristina, 29 Ian 2022
Buna seara. Ieri am facut o comanda pt prima oara la dumneavoastra si sunt impresionata,Felicitari,totul a fost perfect,tortul de f buna calitate,trandafirii minunati si livrarea la timp.Am reusit cu ajutorul dumneavoastra sa imi bucur mama,deoarece eu lucrez departe de tara.Va multumesc si voi mai folosi serviciile dumneavoastra
Jeni C, 10 Mai 2022
Multumesc tare mult! Surpriza a fost excelenta, cosul e superb! Tocmai v-ati ales cu un client nou! Un serviciu excelent, la care sincer nu m-am asteptat!
Anamaria, 2 Apr 2022

Un buchet din trandafiri roz, cu 11 fire de trandafiri proaspeti, ideali pentru a spune "Multumesc" sau pentru a trasmite o urare. 


Trandafirii roz sunt simbol al optimismului si fericirii, de aceea un buchet de flori in care acestia sunt aranjati in forma unei coroane de copac va aduce speranta si veselie. 


Livrarea acestui buchet se poate face acum prin serviciul de livrare flori la domiciliu oferit de floraria online magazinuldeflori.ro.

Îți recomandăm

Trandafirii sunt flori hibride, obtinuti prin incrucisari succesive ale unei specii salbatice. Exista in peste 30.000 de sortimente si 8 culori principale. Sunt foarte usor de ingrijit, insa au nevoie de multa lumina pentru a rezista ca flori taiate. In buchete de flori si aranjamente florale, trandafirii aduc un colorit impresionant si un miros dulce, imbietor. Trandafirii roz sunt simbolul gratiei si al feminitatii.