Buchet trandafiri roz
Cristal roz

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
195 RON
Domnule Stefan, Sper ca ati avut un week-end placut. Vroiam sa va spun ca mama a primit cu mare exaltare cosul cu trandafiri. Mi-a trimis pozele si aranjamentul floral arata absolut superb. Mii de complimente pentru calitatea serviciilor si va multumesc ca m-ati ajutat sa ofer mamei mele un cadou atit de frumos. Mult succes si tinem legatura.
Corina Lucica, 8 Iun 2021
Mii de mulțumiri pt frumosul buchet trimis mamei mele cu ocazia zilei de naștere! Ținem legătura, o zi buna!
Miorita K, 26 Mai 2021
Buna ziua, va multumesc pentru serviciul facut, cu siguranta ca voi mai apela la serviciile d-voastra !!!!! Totul a fost ireprosabil !!!!!!
Corina B, 14 Mar 2021

Un buchet din trandafiri roz, cu 11 fire de trandafiri proaspeti, ideali pentru a spune "Multumesc" sau pentru a trasmite o urare. 


Trandafirii roz sunt simbol al optimismului si fericirii, de aceea un buchet de flori in care acestia sunt aranjati in forma unei coroane de copac va aduce speranta si veselie. 


Livrarea acestui buchet se poate face acum prin serviciul de livrare flori la domiciliu oferit de floraria online magazinuldeflori.ro.

Îți recomandăm

Trandafirii sunt flori hibride, obtinuti prin incrucisari succesive ale unei specii salbatice. Exista in peste 30.000 de sortimente si 8 culori principale. Sunt foarte usor de ingrijit, insa au nevoie de multa lumina pentru a rezista ca flori taiate. In buchete de flori si aranjamente florale, trandafirii aduc un colorit impresionant si un miros dulce, imbietor. Trandafirii roz sunt simbolul gratiei si al feminitatii.