Cadou Darul Iubirii

Alege ceva special
182 RON
Va multumesc pentru profesionalismul si promptitudinea serviciului dumneavoastra. Sunt in direct pe Skype cu sotia si am vazut efectul produs de surpriza oferita......Este magnific! Puteti fi sigur ca deja toti prietenii mei stiu de dumneavoastra iar eu sigur voi apela la dumneavoastra cu proxima ocazie.
RADU - Canada, 6 Feb 2021
Va multumesc pentru serviciul intotdeauna de incredere. Conteaza mult. Cumpar flori prin magazinul dumneavoastra de ani buni. Sunteti profesionisti si seriosi. Bravo!
Ioana Z, 4 Dec 2020
Va multumesc pentru modul rapid, eficient si elegant prin care buchetul a ajuns la matusa mea. Voi apela cu siguranta si in viitor la serviciile dvs. si voi transmite tuturor prietenilor mei recomandarea cu superlativ pentru site-ul dvs! Cu respect,
Cristina B, 26 Ian 2021

O surpriza perfecta pentru Valentine’s Day, contine un ursulet de plus dragastos, o cutie cu bomboane de ciocolata afrodisiaca si bineinteles, o sticla cu sampanie, ale carei bule ametitoare o vor purta direct in bratele tale.

Acest cadou este ideal pentru momentele romantice in doi si este livrat prin floraria online Magazinul de Flori, serviciul curier cadouri, la orice destinatie din Romania.

Îți recomandăm

Ursuletii de plus sunt un cadou potrivit de Ziua Indragostitilor, intrucat sunt considerati confesorii dintai ai fetelor, care detin secrete importante. Alaturi de un ursulet de plus, o cutie de bomboane de calitate este accesoriul dulce care completeaza un cos cadou pentru aceasta zi speciala. 

Oferta de cadouri online pusa la dispozitie de Magazinul de Flori este variata si ofera cele mai creative cadouri pentru orice ocazie.