Coronita de Brad
Bogatie Verde

Alege ceva special
256 RON
Va multumesc pentru ajutorul primit si pentru profesionalismul dvs. Tocmai m-ati facut client pe viata
Lindsay, 1 Noi 2022
Mii de multumiri pentru promptitudinea si profesionalismul de care a-ti dat dovada! Buchetul de flori si tortul au fost superbe iar mama a fost super incantata de surpriza!
Teodora, Londra, 12 Noi 2022
Multumesc pentru livrari. Ați fost minunați.
Adriana F, 15 Ian 2023

Coronita din crengi de brad proaspete, decorata cu ornamente aurii asortate, care va incanta pe oricine cu ocazia sarbatorilor de iarna. Un aranjament de Craciun care inspira prospetime si culoare.

Aranjamentele de Craciun sunt facute pe comanda, asadar imaginile au valoare informativa.

Diametru aproximativ: 30-35 cm

Produsul se poate livra prin serviciul livrare flori la domiciliu oferit de cea mai buna florarie online, Magazinul de Flori.

Îți recomandăm

Culoare verde simbolizeaza speranta si confera ideea de abundenta, relaxare si echilibru. Cu toate acestea, pomul de Craciun este decorat in culori multiple, pentru a trasmite bogatie. 

Impodobirea bradului de Craciun este posibil sa provina de la nordici, care isi decorau casele cu ramuri de vasc si brad. Acest obicei s-a pastrat prin coronitele de brad, care pot deveni adevarate aranjamente de Craciun.

Elementele des folosite sunt spiridusii, funditele, cutii de cadouri in miniatura, globulete, dar si alte obiecte decorative.

Magazinul de Flori ofera coronite de brad decorate cu materiale speciale, in culori si combinatii unice. Livrarea lor se face prin serviciul livrari flori, prin care calitatea si finisarea impecabila a produselor se pastreaza intacta.