Coronita de Brad
Bogatie Verde

Alege ceva special
252 RON
Buna ziua din nou, va multumesc mult, florile au fost foarte frumoase iar livrarea a fost facuta la timp. Destinatarul a fost placut surprins. Va multumesc din nou. Va multumesc
Warni Rosland, 15 Mar 2020
Intotdeauna am fost sceptica in legatura cu produsele si servicii cumparate online dar ale voastre m-au multumit intru totul ! Am fost mereu informata pe parcursul intregului proces iar intrebarile mele si-au gasit raspuns aproape instantaneu ! Inca o data multumesc pentru atentia pe care o acordati detaliului si pentru florile voastre minunate
Iulia, 30 Aug 2020
Buna Seara Domnule Stefan, Va multumesc foarte mult pentru tot efortul depus in realizarea acestei livrari. Surpiza si efectul au fost deosebite. Ca de fiecare data ati facut totul posibil ca rezultatul sa fie cel asteptat. Va multumesc
MARK S, 17 Ian 2020

Coronita din crengi de brad proaspete, decorata cu ornamente verzi asortate, care va incanta pe oricine cu ocazia sarbatorilor de iarna. Un aranjament de Craciun care inspira prospetime si culoare.


Aceasta decoratiune de sarbatori contine si o panglica, ce poate fi personalizata cu numele companiei (sau al marcii) sau un mesaj de sarbatori scurt (ex. "Sarbatori fericite!"). Pentru o personalizare diferita, pretul se poate modifica. Aranjamentele de Craciun sunt facute pe comanda, asadar imaginile au valoare informativa.


Diametru aproximativ: 45 cm


Produsul se poate livra doar in Bucuresti, prin serviciul livrare flori la domiciliu oferit de cea mai buna florarie online, Magazinul de Flori.

Îți recomandăm

Culoare verde simbolizeaza speranta si confera ideea de abundenta, relaxare si echilibru. Cu toate acestea, pomul de Craciun este decorat in culori multiple, pentru a trasmite bogatie. 


Impodobirea bradului de Craciun este posibil sa provina de la nordici, care isi decorau casele cu ramuri de vasc si brad. Acest obicei s-a pastrat prin coronitele de brad, care pot deveni adevarate aranjamente de Craciun.


Elementele des folosite sunt spiridusii, funditele, cutii de cadouri in miniatura, globulete, dar si alte obiecte decorative.


Magazinul de Flori ofera coronite de brad decorate cu materiale speciale, in culori si combinatii unice. Livrarea lor se face prin serviciul livrari flori, prin care calitatea si finisarea impecabila a produselor se pastreaza intacta.