Coronita de Brad
Bogatie Verde

Alege ceva special
224 RON
Multumim foarte mult !Totul a decurs perfect, livrarea s-a facut la timp in Craiova, foarte profesionist, ca de fiecare data cand am utilizat serviciile de pe site-ul d-voastra ! si suntem utilizatori "vechi" din 2011  Aveti ca de obicei nota 10/10 si recomandarile noastre la toti prietenii din diaspora Montreal & Quebec City (Canada)
Catalin Ionascu, 25 Ian 2021
Multumesc mult pentru profesionalismul de care dati dovada. O surpriza frumoasa datorita voua. Multumesc inca o data si revenim cu siguranta pentru alte surprize. 
Bianca M, 16 Dec 2020
Va multumesc din inima! Totul este superb. Soacra mea este foarte fericita! Sunteti grozavi! Va voi recomanda de cate ori voi avea ocazia si voi apela cu incredere si altadata! Va doresc toate cele bune!
Melinda B, 15 Dec 2020

Coronita din crengi de brad proaspete, decorata cu ornamente aurii asortate, care va incanta pe oricine cu ocazia sarbatorilor de iarna. Un aranjament de Craciun care inspira prospetime si culoare.

Aranjamentele de Craciun sunt facute pe comanda, asadar imaginile au valoare informativa.

Diametru aproximativ: 30-35 cm

Produsul se poate livra prin serviciul livrare flori la domiciliu oferit de cea mai buna florarie online, Magazinul de Flori.

Îți recomandăm

Culoare verde simbolizeaza speranta si confera ideea de abundenta, relaxare si echilibru. Cu toate acestea, pomul de Craciun este decorat in culori multiple, pentru a trasmite bogatie. 

Impodobirea bradului de Craciun este posibil sa provina de la nordici, care isi decorau casele cu ramuri de vasc si brad. Acest obicei s-a pastrat prin coronitele de brad, care pot deveni adevarate aranjamente de Craciun.

Elementele des folosite sunt spiridusii, funditele, cutii de cadouri in miniatura, globulete, dar si alte obiecte decorative.

Magazinul de Flori ofera coronite de brad decorate cu materiale speciale, in culori si combinatii unice. Livrarea lor se face prin serviciul livrari flori, prin care calitatea si finisarea impecabila a produselor se pastreaza intacta.