Coronita de brad

Alege ceva special
224 RON
Multumesc ! Mama mea a primit florile si i-au placut foarte mult ! Va multumesc pentru fericirea adusa mamei mele de 8 martie!
Alina, 16 Dec 2020
Multumesc mult! Promptitudine maxima ca de fiecare data!
Livia Sram, 11 Dec 2020
Intr-o Romanie in care nu mai crezi ca pot sa mai existe agenti economici care sa-si presteze serviciile cu profesionalism si determinare, trebuie sa recunosc ca aceasta firma reuseste sa-si satisfaca clientii. Desi am procedat cu timiditate si cu oarece neincredere va spun tuturor ce vreti sa apelati la aceste servicii, sa o faceti cu toata deschiderea si increderea deoarece aici gasiti profesionisti. Doar dupa ce faceti un astfel de cadou unei persoane dragi, va puteti da seamna cat de mult poate face gestul dumneavoastra. Multumiri celor ce au livrat mamei mele(localitatea Sinaia) buchetul cu 57 de trandafiri, absolut superbi. Multumiri adresez si managerului cu care am corespondat, de la care am primit aproape instant raspunsurile la solicitarile si nelamuririle mele. Sa credeti in ei, sunt buni
Simona Manta, 17 Feb 2021

Coronita din brad natural decorata cu ornamente delicate si stralucitoare de iarna, o decoratiune de Craciun care va aduce mirosul de cetina proaspata in orice incapere. 

 

Diametru aproximativ: 30-35 cm 

In functie de culoarea aleasa, ornamentele alese pentru impodobirea acestui aranjament de sarbatori pot fi usor diferite. Aceste decoratiuni sunt facute pe comanda, prin urmare imaginile prezentate sunt cu titlu informativ.

Acest produs se livreaza prin serviciul de livrari cadouri la domiciliu oferit de cel mai bun atelier decoratiuni sarbatori din Romania.

Îți recomandăm

Obiceiul de a decora bradul de Craciun provine de la egipteni, care isi decorau casele cu frunze de palmier, chair in ziua solstitiului de iarna. Cu timpul insa, a aparut arta ornamentelor de Craciun, care se realizeaza acum in forme si culori diverse.

Culorile principale pentru aranjamente de Craciun sunt verde si rosu, la care se pot adauga auriu sau argintiu. Coronitele de Craciun se pot agata de usa, sau pune in incapere, pentru a aduce mirosul de cetina proaspata. Acestea au de obicei o fundita, care le da un aspect festiv si elegant. Magazinul de Flori foloseste cele mai noi designuri pentru decoratiuni sarbatori, care sunt livrate la domiciliul destinatarului in stare impecabila.