Coronita de brad

Alege ceva special
263 RON
Va multumim pentru livrarea buchetului de trandafiri si a tortului.  Suntem foarte multumiti si o sa va mai folosim serviciile dvs. pe viitor.   Doamne Ajuta !
Fam Pop, 9 Mai 2020
Multumesc mult, imi pare asa bine ca existati, nu as avea alta metoda sa trimit flori si cadouri. Mai am vreo 7 zile onomastice si alte ocazii anul asta asa ca ne auzim curand. Mersi pt. cadoul bonus, intr-adevar stiti cum sa aveti grija de clientii vostri iar eu voi fi loiala.
Anonim, 25 Feb 2020
Tin sa multumesc intregii echipe de la "Magazinul de Flori" pentru promptitudinea si profesionalismul de care au dat dovada. Comada livrata cu succes si la timp, flori extraordinare. Va recomand cu cea mai mare placere.
Dan Ciprian Golianu - Irland, 22 Oct 2020

Coronita din brad natural decorata cu ornamente delicate si stralucitoare de iarna, o decoratiune de Craciun care va aduce mirosul de cetina proaspata in orice incapere. 

 

Diametru aproximativ: 40 cm 


In functie de culoarea aleasa, ornamentele alese pentru impodobirea acestui aranjament de sarbatori pot fi usor diferite. Aceste decoratiuni sunt facute pe comanda, prin urmare imaginile prezentate sunt cu titlu informativ.


Personalizarea include inscriptionarea pe panglica a numelui companiei (sau a marcii), precum si a unui mesaj scurt, cum ar fi de exemplu: "Sarbatori fericite!" (ambele o singura data). Pentru o personalizare diferita, pretul se poate modifica. Pentru detalii, va rugam sa contactati floraria online magazinuldeflori.ro, care va ofera o gama larga de decoratiuni online.


Acest produs se livreaza numai in Bucuresti prin serviciul de livrari cadouri la domiciliu oferit de cel mai bun atelier decoratiuni sarbatori din Romania.

Îți recomandăm

Obiceiul de a decora bradul de Craciun provine de la egipteni, care isi decorau casele cu frunze de palmier, chair in ziua solstitiului de iarna. Cu timpul insa, a aparut arta ornamentelor de Craciun, care se realizeaza acum in forme si culori diverse.


Culorile principale pentru aranjamente de Craciun sunt verde si rosu, la care se pot adauga auriu sau argintiu. Coronitele de Craciun se pot agata de usa, sau pune in incapere, pentru a aduce mirosul de cetina proaspata. Acestea au de obicei o fundita, care le da un aspect festiv si elegant. Magazinul de Flori foloseste cele mai noi designuri pentru decoratiuni sarbatori, care sunt livrate la domiciliul destinatarului in stare impecabila.