Cos trandafiri portocalii
Parfumul Primaverii

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
350 RON
Multumesc mult! Promptitudine maxima ca de fiecare data!
Livia Sram, 17 Iun 2022
Multumesc ! Mama mea a primit florile si i-au placut foarte mult ! Va multumesc pentru fericirea adusa mamei mele de 8 martie!
Alina, 24 Feb 2022
Va multumesc din suflet pentru promptitudine, rapiditate si calitate! Sunt clienta dumneavoastra fidela in ultimii cativa ani si prin intermediul dumneavoastra reusesc in fiecare an sa-i fac o bucurie mamei mele aflata la 2000km distanta de mine, in Targu-jiu. Din acest motiv, aveti toata stima si respectul meu si va multumesc inca o data!
Anca M, 22 Iun 2022

Un cosulet de flori incantator, format din 21 trandafiri portocalii, decorati cu verdeata asortata. Cadoul perfect pentru a arata persoanei iubite cat de speciala este. Acest aranjament floral e realizat din trandafiri proaspeti, care vor impresiona prin colorit si parfum.


Livrarea acestui cos de trandafiri din trandafiri portocalii se face prin floraria online Magazinul de Flori, comenzi flori online.

Îți recomandăm

Trandafirii moderni sunt diferiti de cei stravechi, asiatici, intrucat habitatul de origine a fost Persia si China. Cultivatorii europeni nu au reusit sa obtina acelasi parfum imbietor al trandafirilor de odinioara. Cu toate acestea, trandafirii sunt folositi in buchete de flori, care au un aspect deosebit prin colorit si mirosul dulce.


Un buchet de trandafiri este un mesaj de dragoste sau de prietenie ideal. Trandafirii portocalii sunt simbolul emotiei si al pasiunii.