Cos trandafiri si minitrandafiri
Prospetime de vara

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
364 RON
Buna ziua din nou, va multumesc mult, florile au fost foarte frumoase iar livrarea a fost facuta la timp. Destinatarul a fost placut surprins. Va multumesc din nou. Va multumesc
Warni Rosland, 17 Mai 2021
Va multumesc din suflet pentru ca m-ati ajutat sa ii fac o surpriza placuta celei mai importante persoane din viata mea. Cu siguranta voi mai apela la serviciile dumneavoastra si voi recomanda cu drag.
Alexandra A, 6 Iun 2021
Ne-ati ajutat intr-un moment dificil in viata noastra, va multumim pentru asta
Octavian Popescu - California, 1 Iul 2021

Un cos de flori delicat, realizat din 19 trandafiri si minitrandafiri portocalii, cu verdeata asortata. Acest cos de trandafiri poate fi cadoul floral ideal pentru a-i arata cat inseamna pentru tine. La cerere, culoarea florilor se poate schimba, pentru a te asigura ca ea primeste flori pe gustul ei, prin cea mai buna florarie online, Magazinul de Flori, care face livrari flori la domiciliu prin serviciul comenzi flori online.

Îți recomandăm

O combinatie de trandafiri si minitrandafiri sunt combinatia perfecta pentru un cos cu flori de exceptie. Trandafirii sunt adevarate buchete de semnificatii, care variaza in functie de culoarea acestora.


Trandafirii portocalii aduc entuziasm si dorinta, prin culoarea lor calda si vibranta. Sunt cele mai alese flori cand vine vorbe de buchete de flori si sunt vanduti in toata lumea atat ca flori taiate, cat si ca flori de gradina.