Crini imperiali

Alege ceva special
Alege mărimea
275 RON
Imi face o mare placere sa comand flori de la voi. Serviciile sunt centrate pe client iar calitatea florilor este deosebita. Abia astept sa mai comand de la voi !Multumesc !
Karina, 16 Oct 2020
Multumesc mult pentru buchetul deosebit. Mama a fost impresionata. Felicitari pentru servicii !
L. M, 31 Dec 2020
Florile au ajuns azi in stare perfecta. Sunt superbe. Sotia mea este la fel de incantata azi de ele cum a fost si ieri.
Tom, 22 Noi 2020

Buchetele de crini imperiali sunt adesea folosite ca buchete de mireasa, dar si pentru a face un cadou unei persoane dragi. Considerate flori care nu se demodeaza niciodata, crinii imperiali sunt folositi tot mai des in aranjamente si decoratiuni.


Acest buchet de crini roz este o sansa de a surprinde intr-un mod placut si de a da un parfum aparte unei ocazii speciale. Comanda se face prin Magazinul de Flori, care va aranja in cel mai impresionant buchet de flori doar crini proaspeti, cu livrare la domiciliu prin serviciul curier flori, care onoreaza orice comanda de flori online.

Îți recomandăm

Crinii se gasesc in peste 100 de varietati, insa crinii imperiali sunt preferati cand vine vorba de buchete de flori impozante si speciale. Sunt plante foarte usor de ingrijit, fiind foarte rezistente la inghet. Spectaculoase si parfumate, florile de crin rezista chiar si in cele mai geroasa ierni, cu temperaturi de - 35 de grade Celsius.