Crini imperiali

Alege ceva special
Alege mărimea
352 RON
Va multumesc, comanda a fost livrata chiar mai devreme decat ma asteptam, in conditii foarte bune si de calitate. Reactiile mamei (cea care a primit) pe masura asteptarilor. Spor si succes in continuare !
Mioara C, 6 Mai 2023
Mătușa noastră a fost cu adevărat plăcut surprinsă de  surpriză! Va mulțumim din suflet pentru că, prin serviciile dvs ne ajutați să surprindem plăcut persoanele dragi noua, aflate la distanță. Sunteți minunați!!!
Raluca S, 29 Mar 2023
Multumim foarte mult pentru promptitudine, pentru gingasia buchetului si pentru seriozitate !  Cu siguranta vom recomanda Magazinul de Flori si vom reveni catre dvs. ori de cate ori avem ocazia. Mult succes in tot ceea ce faceti !
Daniela S, 22 Oct 2023

Buchetele de crini imperiali sunt adesea folosite ca buchete de mireasa, dar si pentru a face un cadou unei persoane dragi. Considerate flori care nu se demodeaza niciodata, crinii imperiali sunt folositi tot mai des in aranjamente si decoratiuni.


Acest buchet de crini roz este o sansa de a surprinde intr-un mod placut si de a da un parfum aparte unei ocazii speciale. Comanda se face prin Magazinul de Flori, care va aranja in cel mai impresionant buchet de flori doar crini proaspeti, cu livrare la domiciliu prin serviciul curier flori, care onoreaza orice comanda de flori online.

Îți recomandăm

Crinii se gasesc in peste 100 de varietati, insa crinii imperiali sunt preferati cand vine vorba de buchete de flori impozante si speciale. Sunt plante foarte usor de ingrijit, fiind foarte rezistente la inghet. Spectaculoase si parfumate, florile de crin rezista chiar si in cele mai geroasa ierni, cu temperaturi de - 35 de grade Celsius.