Crini imperiali

Alege ceva special
Alege mărimea
374 RON
Tortul expediat prin firma dvs. a fost o surpriza foarte placuta! Realitatea a depasit asteptarile! Suntem impresionati de calitate si seriozitate, multe multumiri!
Loredana si Adrian, 28 Apr 2024
Florile au fost superbe iar persoana care le-a livrat cu siguranta a avut un efect deosebit ;) Voi apela cu siguranta si in viitor la serviciile Dvs.!
Angela Stanescu, 2 Mai 2024
Foarte frumoase florile si super bun tortul! Sincer nu ma asteptam sa fiti atat de perfecti si de punctuali! Cu siguranta cand o sa mai am nevoie tot la dumneavoastra o sa apelez si o sa va recomand si prietenilor mei!
Laura C, 3 Feb 2024

Buchetele de crini imperiali sunt adesea folosite ca buchete de mireasa, dar si pentru a face un cadou unei persoane dragi. Considerate flori care nu se demodeaza niciodata, crinii imperiali sunt folositi tot mai des in aranjamente si decoratiuni.


Acest buchet de crini roz este o sansa de a surprinde intr-un mod placut si de a da un parfum aparte unei ocazii speciale. Comanda se face prin Magazinul de Flori, care va aranja in cel mai impresionant buchet de flori doar crini proaspeti, cu livrare la domiciliu prin serviciul curier flori, care onoreaza orice comanda de flori online.

Îți recomandăm

Crinii se gasesc in peste 100 de varietati, insa crinii imperiali sunt preferati cand vine vorba de buchete de flori impozante si speciale. Sunt plante foarte usor de ingrijit, fiind foarte rezistente la inghet. Spectaculoase si parfumate, florile de crin rezista chiar si in cele mai geroasa ierni, cu temperaturi de - 35 de grade Celsius.