Crini, irisi si trandafiri

Alege ceva special
Alege mărimea
294 RON
Buna ziua, vroiam sa va mai multumesc inca o data din suflet pentru serviciile extraordinare. Sunteti minunati prin tot ceea ce faceti! Cu siguranta va voi recomanda oricui are nevoie de servicii ireprosabile si de calitate. Cu drag,
A. VOSS, 22 Dec 2020
Serviciii ireprosabile, comunicare placuta, oferte foarte bune, promtitudine si profesionalism!!!
Daniela D, 23 Ian 2021
Va multumesc, parintii sunt foarte incantati. Serviciile dvstra sunt excelente si cu siguranta vom mai apela pe viitor. 
Monica B, 5 Dec 2020

Un buchet fabulos, intr-o combinatie indrazneata de culori, perfect pentru a incanta pe oricine. Crini galbeni, trandafiri roz, irisi albastri si lisianthus roz, completate cu verdeata mixta si aranjate intr-un buchet cu stil. 


Designerii florari de la Magazinul de Flori stiu intotdeauna cum sa obtina un buchet inconfundabil, care se livreaza la domiciliul destinatarului prin serviciul livrari flori.

Îți recomandăm

Crinii sunt cele mai vechi flori cultivate de om, de aceea apare ca obiect de cult in toate perioadele civilizatiei umane. Crinul se daruieste in semn de respect sau pentru a arata o pretuire profunda. Alaturi de trandafiri, crinii capata un rafinament aparte. Un buchet de crini si trandafiri completat de irisi are un aspect deosebit. Floarea de iris mai este numita si stanjenel, are un aspect fragil si emana un miros placut, insa nu foarte puternic.


Magazinul de Flori aduce intotdeauna inventivitate prin buchetele realizate, care sunt livrate in stare impecabila la domiciliu prin serviciul curier flori.