Crini, irisi si trandafiri

Alege ceva special
Alege mărimea
273 RON
Va multumesc pentru ca ati fost asa intelegatori. Nu am mai lucrat cu o firma careia sa-i pese atat de mult de satisfacerea clientilor. Inteleg problema cu vremea si imi dau seama ca e o nebunie in zilelel astea. Inca o data va multumesc pentru serviciile voastre excelente
Erin, 16 Ian 2021
Vreau sa va multumesc, ca de obicei ati facut o treaba minunata. Tortul si bradutul sunt minunati.
Paula Manuel, 19 Iun 2021
Vreau sa va multumesc pentru serviciile dumneavoastra. Tortul a fost super! Foarte bun. Iar poza v-a iesit perfect. Nu ma asteptam sa fie atat de fidela reproducerea. Toata lumea a admirat tortul iar sarbatoritul a fost cel mai surprins. Voi apela si pe viitor la echipa dumneavoastra si va voi recomanda cu incredere prietenilor. O zi buna!
Iulia Prioteasa, 27 Feb 2021

Un buchet fabulos, intr-o combinatie indrazneata de culori, perfect pentru a incanta pe oricine. Crini galbeni, trandafiri roz, irisi albastri si lisianthus roz, completate cu verdeata mixta si aranjate intr-un buchet cu stil. 


Designerii florari de la Magazinul de Flori stiu intotdeauna cum sa obtina un buchet inconfundabil, care se livreaza la domiciliul destinatarului prin serviciul livrari flori.

Îți recomandăm

Crinii sunt cele mai vechi flori cultivate de om, de aceea apare ca obiect de cult in toate perioadele civilizatiei umane. Crinul se daruieste in semn de respect sau pentru a arata o pretuire profunda. Alaturi de trandafiri, crinii capata un rafinament aparte. Un buchet de crini si trandafiri completat de irisi are un aspect deosebit. Floarea de iris mai este numita si stanjenel, are un aspect fragil si emana un miros placut, insa nu foarte puternic.


Magazinul de Flori aduce intotdeauna inventivitate prin buchetele realizate, care sunt livrate in stare impecabila la domiciliu prin serviciul curier flori.