Crini, irisi si trandafiri

Alege ceva special
Alege mărimea
294 RON
Buna dimineata! Vreau sa va multumesc foarte foarte mult pentru seriozitate si pentru ajutorul dumneavoastra! Imi cer scuza ca va scriu asa de dimineata dar sunt in concediu in Hong Kong si aici este ora 11 dimineata deja! Mama a fost foarte frumos surprinsa si foarte bucuroasa. Deasemenea mi-a spus ca buchetul a fost extraordinar de frumos si flori proaspete si frumoase. Inca o data mii de mulltumiri si cu siguranta o sa mai comand flori de la dumneavoastra cu alte ocazii! O zi placuta!
Ciprian, 6 Aug 2022
Am facut doua comenzi pina acum prin firma dumneavoastra si am fost foarte impresionata de serviciul impecabil si prompt acordat. Mama mea a fost foarte fericita sa primeasca la timp darurile trimise. Am cercetat competitia inainte sa comand si Magazinul de Flori este cea mai buna alegere: preturile sunt foarte rentabile si calitatea este excelenta. Voi alege Magazinul de Flori pe viitor pentru cadourile trimise celor dragi, multumesc mult. 
Adriana P, 18 Iul 2022
Va multumesc. Am ramas impresionat de maniera in care au decurs lucrurile. Cu siguranta o sa mai apelez la serviciile firmei dvs.
Rusu Claudiu, 22 Mai 2022

Un buchet fabulos, intr-o combinatie indrazneata de culori, perfect pentru a incanta pe oricine. Crini galbeni, trandafiri roz, irisi albastri si lisianthus roz, completate cu verdeata mixta si aranjate intr-un buchet cu stil. 


Designerii florari de la Magazinul de Flori stiu intotdeauna cum sa obtina un buchet inconfundabil, care se livreaza la domiciliul destinatarului prin serviciul livrari flori.

Îți recomandăm

Crinii sunt cele mai vechi flori cultivate de om, de aceea apare ca obiect de cult in toate perioadele civilizatiei umane. Crinul se daruieste in semn de respect sau pentru a arata o pretuire profunda. Alaturi de trandafiri, crinii capata un rafinament aparte. Un buchet de crini si trandafiri completat de irisi are un aspect deosebit. Floarea de iris mai este numita si stanjenel, are un aspect fragil si emana un miros placut, insa nu foarte puternic.


Magazinul de Flori aduce intotdeauna inventivitate prin buchetele realizate, care sunt livrate in stare impecabila la domiciliu prin serviciul curier flori.