Crini, irisi si trandafiri

Alege ceva special
Alege mărimea
273 RON
Va multumesc pentru serviciul rapid si de calitate oferit. Matusa mea a fost extrem de incantata.
Elena F., 29 Dec 2021
Multumesc pentru frumosul buchet de lalele livrat. Raman, cu siguranta, clienta dumneavoastra si va voi recomanda cu placere. Toate cele bune!
Mariana A., 1 Noi 2021
Multumesc mult pentru promptitudine si calitate, voi mai apela la serviciile dumneavoastra cu siguranta! O zi minunata! Multumesc mult!
Cristina C, 17 Ian 2022

Un buchet fabulos, intr-o combinatie indrazneata de culori, perfect pentru a incanta pe oricine. Crini galbeni, trandafiri roz, irisi albastri si lisianthus roz, completate cu verdeata mixta si aranjate intr-un buchet cu stil. 


Designerii florari de la Magazinul de Flori stiu intotdeauna cum sa obtina un buchet inconfundabil, care se livreaza la domiciliul destinatarului prin serviciul livrari flori.

Îți recomandăm

Crinii sunt cele mai vechi flori cultivate de om, de aceea apare ca obiect de cult in toate perioadele civilizatiei umane. Crinul se daruieste in semn de respect sau pentru a arata o pretuire profunda. Alaturi de trandafiri, crinii capata un rafinament aparte. Un buchet de crini si trandafiri completat de irisi are un aspect deosebit. Floarea de iris mai este numita si stanjenel, are un aspect fragil si emana un miros placut, insa nu foarte puternic.


Magazinul de Flori aduce intotdeauna inventivitate prin buchetele realizate, care sunt livrate in stare impecabila la domiciliu prin serviciul curier flori.