Cub de trandafiri
Decoratiune Mixta

Alege ceva special
Alege mărimea
425 RON
Ne-ati ajutat intr-un moment dificil in viata noastra, va multumim pentru asta
Octavian Popescu - California, 6 Apr 2024
Va multumim pentru livrarea buchetului de trandafiri si a tortului.  Suntem foarte multumiti si o sa va mai folosim serviciile dvs. pe viitor.   Doamne Ajuta !
Fam Pop, 17 Ian 2024
Multumesc mult de tot, m-ati ajutat sa fac o mare surpriza mamei mele de ziua ei! Multumesc pt.profesionalismul aratat, cu siguranta ca o sa apelez la dv.si data urmatoare.Totul a fost exceptional. Multumesc inca o data din suflet,
Simona, 15 Mar 2024

Un cub ceramic cu flori delicate, care constituie un aranjament floral de exceptie, menit sa umple de culoare orice incapere. Aceasta decoratiune cuprinde 19 trandafiri, de culori diferite, decorate cu diverse alte plante, toate adunate intr-un cub ceramic.


Livrarea acestui aranjament deosebit se face prin floraria online Magazinul de Flori, serviciul livrari flori la domiciliu.

Îți recomandăm

Trandafirii au dat nastere multor legende de-a lungul timpului, ei fiind crescuti timp de peste 5.000 de ani in Persia si China, locurile de origine. Trandafirul este o specie hibrida, rezultata din incrucisari succesive ale unei specii salbatice.


Ca plante decorative, sunt alegerea numarul 1 in aranjamente florale si buchete de flori, fiind niste plante care se combina usor in decoratiunile de flori. Un buchet de trandafiri transmite cele mai frumoase sentimente, iar Magazinul de Flori stie sa aleaga fire proaspete pentru ca un buchet de flori oferit in dar sa fie cadoul perfect!