Cub de trandafiri
Decoratiune Mixta

Alege ceva special
Alege mărimea
313 RON
Multumesc pentru serviicile de calitate pe care le oferiti. Sunt deja la a 3-a comanda iar destinatarii au fost foarte multumiti.
Gabriel, 28 Sep 2020
Buna ziua, trebuie sa va multumesc din suflet pentru bucuria livrata mamei mele cu ocazia implinirii frumoasei varste de 50 ani. Buchetul de flori a fost superb iar tortul delicios, am vazut fotogtafiile si am auzit comentariile. Va multumesc inca odata pentru ceea ce faceti si totodata pentru ca ne faceti, noua, celor ce locuim departe, viata mai usoara cand vine vorba de momente magice pentru cei dragi de acasa. O zi frumoasa!
Alexandra C, 20 Aug 2020
Multumesc pentru livrare si pentru faptul ca ati livrat in jurul orei 9, asa cum am solicitat. Buchetul de flori este foarte frumos.
Ligia C, 1 Ian 2020

Un cub ceramic cu flori delicate, care constituie un aranjament floral de exceptie, menit sa umple de culoare orice incapere. Aceasta decoratiune cuprinde 19 trandafiri, de culori diferite, decorate cu diverse alte plante, toate adunate intr-un cub ceramic.


Livrarea acestui aranjament deosebit se face prin floraria online Magazinul de Flori, serviciul livrari flori la domiciliu.

Îți recomandăm

Trandafirii au dat nastere multor legende de-a lungul timpului, ei fiind crescuti timp de peste 5.000 de ani in Persia si China, locurile de origine. Trandafirul este o specie hibrida, rezultata din incrucisari succesive ale unei specii salbatice.


Ca plante decorative, sunt alegerea numarul 1 in aranjamente florale si buchete de flori, fiind niste plante care se combina usor in decoratiunile de flori. Un buchet de trandafiri transmite cele mai frumoase sentimente, iar Magazinul de Flori stie sa aleaga fire proaspete pentru ca un buchet de flori oferit in dar sa fie cadoul perfect!