Cub de trandafiri
Decoratiune Mixta

Alege ceva special
Alege mărimea
350 RON
Va mulțumesc pentru profesionalismul acordat in livrarea comenzii. Acest lucru ne v-a determina sa apelam din nou cu incredere la serviciile dumneavoastră in viitorul apropiat. Va mulțumesc,
Ionut M, 25 Dec 2020
Va multumesc! Am ramas impresionat de profesionalismul de care dati dat dovada! Nota 10!   Asa servicii in Romania, mai rar!
Florin, 6 Ian 2021
Va multumesc frumos, buchetul primit a fost superb. Serviciul impecabil, plata online foarte accesibila. O zi frumoasa
Anonim, 18 Ian 2021

Un cub ceramic cu flori delicate, care constituie un aranjament floral de exceptie, menit sa umple de culoare orice incapere. Aceasta decoratiune cuprinde 19 trandafiri, de culori diferite, decorate cu diverse alte plante, toate adunate intr-un cub ceramic.


Livrarea acestui aranjament deosebit se face prin floraria online Magazinul de Flori, serviciul livrari flori la domiciliu.

Îți recomandăm

Trandafirii au dat nastere multor legende de-a lungul timpului, ei fiind crescuti timp de peste 5.000 de ani in Persia si China, locurile de origine. Trandafirul este o specie hibrida, rezultata din incrucisari succesive ale unei specii salbatice.


Ca plante decorative, sunt alegerea numarul 1 in aranjamente florale si buchete de flori, fiind niste plante care se combina usor in decoratiunile de flori. Un buchet de trandafiri transmite cele mai frumoase sentimente, iar Magazinul de Flori stie sa aleaga fire proaspete pentru ca un buchet de flori oferit in dar sa fie cadoul perfect!