Buchet Contrast Imperial

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
352 RON
Va multumesc! Nu m-am gandit ca o sa se bucure asa de tare! Va doresc succes in afaceri!
STELA, 10 Dec 2022
Trandafirii au ajuns azi. Sunt superbi ? o diferenta ca de la cer la pamant fata de ce am primit in transportul initial. Multumesc pentru ca ati aranjat totul.
Michael, 2 Dec 2022
Stimate Dle Safciu Va multumesc pentru deosebita promptitudine si pentru profesionalismul dovedit in finalizarea comenzii facute de mine. Totul a decurs perfect, exact asa cum v-am rugat. Nu voi ezita sa va recomand si sa apelez in continuare la serviciile Dvs. Cu multumiri,
Ioana Secara, 2 Noi 2022

Acest buchet realizat din cupe de orhidee vanda si phaleonopsis, care poate fi daruit unei persoane dragi pentru a marca un moment special. Un cadou floral care va impresiona prin combinatia aparte de simplitate si eleganta, acest buchet de flori se remarca prin contrastul culorilor.

Buchetul de flori exotice se livreaza la domiciliu prin floraria online Magazinul de Flori, serviciul curier flori.

Îți recomandăm

Datorita formei lor deosebite si aspectului exotic, orhideele au inspirat multe mituri si legende de-a lungul timpului. In Grecia antica, se foloseau orhidee in ritualiri inchinate unor zeitati si erau considerate flori sacre. Acesta este motivul pentru care ele au ramas un simbol al feminitatii si elegantei.

Astazi se folosesc ca plante decorative in aranjamente si buchete de flori. Magazinul de Flori realizeaza buchete de orhidee inventive, care au un aspect deosebit si un parfum imbietor.