Buchet Contrast Imperial

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
352 RON
Buna ziua, vreau sa va multumesc pentru livrarea comenzii conform prezentarii si la timp. Florile am inteles ca au fost extraordinar de frumoase si e bine de stiut ca le putem face bucurii de ziua lor celor ramasi acasa, in special ca putem plati cu serviciul paypal. De fapt asta a fost unul dintre factorii determinanti de a face comanda prin internet. Cu siguranta o sa mai apelez la serviciil voastre. Toate cele bune!
Cristina Swift, 19 Mai 2023
Florile au fost superbe iar tortul delicios! Va multumesc pentru ca m-ati ajutat in realizarea unui moment deosebit! Cu respect,
Mihaela A, 28 Mai 2023
...fff frumoase florile ...mi-a trimis o poza cu buchetul si e foarte fain ...si ea a fost incantata ca nu se astepta ...multumesc foarte frumos si pentru buchet si pentru seriozitate ...si cu siguranta o sa mai apelez la dvs.
Moron Marian-Tudor, 27 Oct 2023

Acest buchet realizat din cupe de orhidee vanda si phaleonopsis, care poate fi daruit unei persoane dragi pentru a marca un moment special. Un cadou floral care va impresiona prin combinatia aparte de simplitate si eleganta, acest buchet de flori se remarca prin contrastul culorilor.

Buchetul de flori exotice se livreaza la domiciliu prin floraria online Magazinul de Flori, serviciul curier flori.

Îți recomandăm

Datorita formei lor deosebite si aspectului exotic, orhideele au inspirat multe mituri si legende de-a lungul timpului. In Grecia antica, se foloseau orhidee in ritualiri inchinate unor zeitati si erau considerate flori sacre. Acesta este motivul pentru care ele au ramas un simbol al feminitatii si elegantei.

Astazi se folosesc ca plante decorative in aranjamente si buchete de flori. Magazinul de Flori realizeaza buchete de orhidee inventive, care au un aspect deosebit si un parfum imbietor.