Buchet Contrast Imperial

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
264 RON
Stimate Domnule Safciu Stefan, In urma comenzi solicitate companiei dumneavoastra, ieri 31 ianuarie, vroiam sa va multumesc pentru promptitudinea expedierii cadoului cat si de calitatea produselor. Va multumesc pentru amabilitatea si disponibilitatea dumneavoastra. Cu stima,
Carmen Gainariu, 12 Noi 2020
Va multumesc pentru promtitudine si mai ales pentru servicii. A fost foarte impresionata prietena noastra.
Alexandru B, 13 Mai 2020
Multumesc mult de tot, m-ati ajutat sa fac o mare surpriza mamei mele de ziua ei! Multumesc pt.profesionalismul aratat, cu siguranta ca o sa apelez la dv.si data urmatoare.Totul a fost exceptional. Multumesc inca o data din suflet,
Simona, 15 Ian 2020

Acest buchet realizat din cupe de orhidee vanda si phaleonopsis, care poate fi daruit unei persoane dragi pentru a marca un moment special. Un cadou floral care va impresiona prin combinatia aparte de simplitate si eleganta, acest buchet de flori se remarca prin contrastul culorilor.

Buchetul de flori exotice se livreaza la domiciliu prin floraria online Magazinul de Flori, serviciul curier flori.

Îți recomandăm

Datorita formei lor deosebite si aspectului exotic, orhideele au inspirat multe mituri si legende de-a lungul timpului. In Grecia antica, se foloseau orhidee in ritualiri inchinate unor zeitati si erau considerate flori sacre. Acesta este motivul pentru care ele au ramas un simbol al feminitatii si elegantei.

Astazi se folosesc ca plante decorative in aranjamente si buchete de flori. Magazinul de Flori realizeaza buchete de orhidee inventive, care au un aspect deosebit si un parfum imbietor.