Buchet Cale Albe

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
195 RON
Buna ziua, vroiam sa va mai multumesc inca o data din suflet pentru serviciile extraordinare. Sunteti minunati prin tot ceea ce faceti! Cu siguranta va voi recomanda oricui are nevoie de servicii ireprosabile si de calitate. Cu drag,
A. VOSS, 11 Feb 2021
Va multumesc, parintii sunt foarte incantati. Serviciile dvstra sunt excelente si cu siguranta vom mai apela pe viitor. 
Monica B, 18 Apr 2021
Florile au fost livrate si matusica mea a fost foarte impresionata. Va multumesc, va doresc un An Nou cu sanatate si, v-am adaugat la Favorites :-)
Ana, 24 Ian 2021

Calele albe sunt mari si elegante, simple si moderne, fiind o alegere perfecta pentru ocazii rafinate. Acest buchet de cale este insasi definitia rafinamentului, fiind o combinatie placuta intre alb si nuante de verde, buchetul de flori fiind decorat cu verdeata mixta.


La acest buchet de flori se poate adauga un mesaj personalizat. Livrarea se face prin Magazinul de Flori, cea mai buna florarie online.

Îți recomandăm

Calele sunt flori mari, care au petale groase si cerate, in culori delicate, pastelate. Sunt perfecte ca flori taiate, de aceea sunt folosite des in buchete de flori, ce se vor potrivi oricarei ocazii.


Buchetele de cale dau un rafinament aparte unui eveniment special. In plus, calele rezista intre 7 si 10 zile, fiind usor de ingrijit. Florile au aspect de palnie, avand o lungime maxima de 13 cm.