Buchet Cale Albe

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
255 RON
Buna ziua, Va multumesc pentru amabilitatea dumneavoastra atat cat si pentru profesionalismul cu care ati livrat comanda. Sincera sa fiu am avut putine retineri si emotii in legatura cu livrarea. Calitatea prestarii de serviciu este la un standard foarte ridicat. Surpriza a fost perfecta. Mama a fost foarte impresionata si nu a putut sa-si stapaneasca lacrimile. Din cauza distantei, nu am reusit sa vad buchetul de flori sau sa gust din tort si sampanie, dar comentariile si reactia pe care mama mi le-a dat au spus totul. Va multumesc ca a-ti contribuit la aceasta frumoasa surpriza si a-ti rusit sa ii tineti zambetul pe fata. Sper ca urmatoarea comanda sa aiba acelasi success. Bafta in continuare!
Elis, 4 Feb 2023
Multumesc, Stefan. Incantata sa primesc confirmarea. Folosesc serviciile firmei dvs de 4 ani. Locuiesc in SUA, familia este acasa in Romania. Intotdeauna ati fost prompti si serviciul ireprosabil. O sa mai apelez la firma dvs in viitor. Multumesc frumos
Ioana, 29 Ian 2023
Multumim mult ptr comenzi! Buchetele sunt foarte frumoase, iar tortul e senzational! O zi buna.
V Neagu, 11 Feb 2023

Calele albe sunt mari si elegante, simple si moderne, fiind o alegere perfecta pentru ocazii rafinate. Acest buchet de cale este insasi definitia rafinamentului, fiind o combinatie placuta intre alb si nuante de verde, buchetul de flori fiind decorat cu verdeata mixta.


La acest buchet de flori se poate adauga un mesaj personalizat. Livrarea se face prin Magazinul de Flori, cea mai buna florarie online.

Îți recomandăm

Calele sunt flori mari, care au petale groase si cerate, in culori delicate, pastelate. Sunt perfecte ca flori taiate, de aceea sunt folosite des in buchete de flori, ce se vor potrivi oricarei ocazii.


Buchetele de cale dau un rafinament aparte unui eveniment special. In plus, calele rezista intre 7 si 10 zile, fiind usor de ingrijit. Florile au aspect de palnie, avand o lungime maxima de 13 cm.