Buchet Cale Albe

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
225 RON
V-am inclus siteul in lista mea de siteuri favorite
George, 30 Dec 2020
Ii recomandam cu placere, servicii de calitate si coroane deosebite.
Gina D., 4 Mar 2021
Domnule Stefan, Sper ca ati avut un week-end placut. Vroiam sa va spun ca mama a primit cu mare exaltare cosul cu trandafiri. Mi-a trimis pozele si aranjamentul floral arata absolut superb. Mii de complimente pentru calitatea serviciilor si va multumesc ca m-ati ajutat sa ofer mamei mele un cadou atit de frumos. Mult succes si tinem legatura.
Corina Lucica, 16 Feb 2021

Calele albe sunt mari si elegante, simple si moderne, fiind o alegere perfecta pentru ocazii rafinate. Acest buchet de cale este insasi definitia rafinamentului, fiind o combinatie placuta intre alb si nuante de verde, buchetul de flori fiind decorat cu verdeata mixta.


La acest buchet de flori se poate adauga un mesaj personalizat. Livrarea se face prin Magazinul de Flori, cea mai buna florarie online.

Îți recomandăm

Calele sunt flori mari, care au petale groase si cerate, in culori delicate, pastelate. Sunt perfecte ca flori taiate, de aceea sunt folosite des in buchete de flori, ce se vor potrivi oricarei ocazii.


Buchetele de cale dau un rafinament aparte unui eveniment special. In plus, calele rezista intre 7 si 10 zile, fiind usor de ingrijit. Florile au aspect de palnie, avand o lungime maxima de 13 cm.