Buchet Cale Albe

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
270 RON
Multumesc, inca o data ati dat dovada de profesionalism! Va voi folisi pentru fiecare ocazie :) Multumesc din suflet!
Codruta, 11 Ian 2024
Buna ziua, Va multumesc mult pentru florile pe care m-ati ajutat sa le trimit ieri la Dr. Tr. Severin. Buchhetul este foarte frumos (am primit poze) asa ca va multumesc mult pentru tot. O zi buna in continuare
D. L, 8 Feb 2024
Buna ziua, Doresc sa va multumesc pentru aranjamentul floral trimis in vederea onorari comenzi primite. Aspectul buchetului a fost exceptional, iar personalul foarte amabil. Va multumesc.
Codreanu Catalin, 13 Feb 2024

Calele albe sunt mari si elegante, simple si moderne, fiind o alegere perfecta pentru ocazii rafinate. Acest buchet de cale este insasi definitia rafinamentului, fiind o combinatie placuta intre alb si nuante de verde, buchetul de flori fiind decorat cu verdeata mixta.


La acest buchet de flori se poate adauga un mesaj personalizat. Livrarea se face prin Magazinul de Flori, cea mai buna florarie online.

Îți recomandăm

Calele sunt flori mari, care au petale groase si cerate, in culori delicate, pastelate. Sunt perfecte ca flori taiate, de aceea sunt folosite des in buchete de flori, ce se vor potrivi oricarei ocazii.


Buchetele de cale dau un rafinament aparte unui eveniment special. In plus, calele rezista intre 7 si 10 zile, fiind usor de ingrijit. Florile au aspect de palnie, avand o lungime maxima de 13 cm.