Buchet Cale Albe

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
180 RON
Tortul expediat prin firma dvs. a fost o surpriza foarte placuta! Realitatea a depasit asteptarile! Suntem impresionati de calitate si seriozitate, multe multumiri!
Loredana si Adrian, 3 Iun 2020
va multumesc mult,tortul a fost delicios iar surpriza pe masura asteptarilor................. Felicitari pentru serviciile d-vs, asa faceti niste romanii fericiti. Mii de multumiri......
Elisabeta Trifu, 21 Apr 2020
Va multumesc pentru modul rapid, eficient si elegant prin care buchetul a ajuns la matusa mea. Voi apela cu siguranta si in viitor la serviciile dvs. si voi transmite tuturor prietenilor mei recomandarea cu superlativ pentru site-ul dvs! Cu respect,
Cristina B, 13 Oct 2020

Calele albe sunt mari si elegante, simple si moderne, fiind o alegere perfecta pentru ocazii rafinate. Acest buchet de cale este insasi definitia rafinamentului, fiind o combinatie placuta intre alb si nuante de verde, buchetul de flori fiind decorat cu verdeata mixta.


La acest buchet de flori se poate adauga un mesaj personalizat. Livrarea se face prin Magazinul de Flori, cea mai buna florarie online.

Îți recomandăm

Calele sunt flori mari, care au petale groase si cerate, in culori delicate, pastelate. Sunt perfecte ca flori taiate, de aceea sunt folosite des in buchete de flori, ce se vor potrivi oricarei ocazii.


Buchetele de cale dau un rafinament aparte unui eveniment special. In plus, calele rezista intre 7 si 10 zile, fiind usor de ingrijit. Florile au aspect de palnie, avand o lungime maxima de 13 cm.