Trio Color

Alege ceva special
450 RON
Buna ziua, vreau sa va multumesc pentru livrarea comenzii conform prezentarii si la timp. Florile am inteles ca au fost extraordinar de frumoase si e bine de stiut ca le putem face bucurii de ziua lor celor ramasi acasa, in special ca putem plati cu serviciul paypal. De fapt asta a fost unul dintre factorii determinanti de a face comanda prin internet. Cu siguranta o sa mai apelez la serviciil voastre. Toate cele bune!
Cristina Swift, 5 Dec 2023
Multumesc dumneavoastra si colegilor dumneavoastra pentru modul eficient si profesionist in care m-ati ajutat. Va voi recomanda cunoscutilor mei.
D. M, 4 Ian 2024
Buna ziua, vroiam sa va multumesc pentru un buchet care i-a placut mamei mele foarte foarte mult. Multumesc pentru efortul dumneavostra mai ales cu toate cerintele mele.   O sa mai apelez la dumneavostra ori de cate ori o sa am nevoie de un buchet foarte frumos de trimis acasa. Multumesc inca o data
Veronica Cucuiat, 24 Feb 2024

Acest spectaculos buchet contine o combinatie superba de culori si este incredibil de frumos. Buchetul contine 25 trandafiri rosii, roz si albi de cea mai buna calitate. Acestia sunt decorati cu aspidistra.

 

Comenzi Flori la domiciliu in orice oras din tara prin Magazinul de Flori.

Îți recomandăm