Golden Ice

Alege ceva special
250 RON
Sà fiu sincerà cà la început am fost sceptica in legatura cu serviciile online mai ales cu flori dar voi a-ti fost Minunati si fata mea a fost foarte multumità de trandafirii proaspeti si frumosi! Và multumim din suflet mai ales domnului Stefan care a fost foarte amabil! Pe data viitoare!!!!
Lidia - Roma, 28 Ian 2020
Buna ziua, Doresc sa va multumesc pentru aranjamentul floral trimis in vederea onorari comenzi primite. Aspectul buchetului a fost exceptional, iar personalul foarte amabil. Va multumesc.
Codreanu Catalin, 29 Aug 2020
Din motive de sanatate nu am putut ajunge in Cluj la inmormantarea prietenei mele. Magazinul de Flori m-a ajutat intr-un moment dificil. Multumesc
Coca, 26 Oct 2020

Un cadou de Craciun clasic si elegant, care poate fi daruit persoanei dragi cu ocazia sarbatorilor. Cutia contine 7 produse de sarbatori, care satisfac orice gusturi.

Continut cutie:

1. Spumant alb demisec Santorsola Ice 75cl
2. Panettone cu stafide și coajă de portocală ambalat și decorat manual Sant Angelo 500g
3. Praline asortate de ciocolată Gran Mix Vergani 100g
4. Fursecuri cu glazură de ciocolată Pasticceria Ambrosiana 100g
5. Trufe de ciocolată belgiană cu fulgi de ciocolată și umplutură Lemaitre Meroso 35g
6. Cafea măcinată Corsini 100g
7. Cutie cadou

Cosul de produse se poate livra doar in Bucuresti prin serviciul livrari flori la domiciliu curier proprii iar in tara livrarea acestui produs se face exclusiv prin curier rapid si comanda trebuie realizata cu 48 de ore in avans.

Îți recomandăm

Traditia de sarbatori spune ca oferirea cadourilor de Craciun este un simbol al darurilor oferite de magi pruncului din Betleem.

Cadourile oferite cu ocazia sarbatorilor de iarna se asaza sub pom si sunt deschise in ziua de Craciun. Ele variaza de la aranjamente personalizate, la produse special create cu ocazia sarbatorilor.

O cutie cadou care contine 7 produse, oferit de Magazinul de Flori, este cadoul ideal care poate fi oferit celor dragi. Serviciul livrare flori pune la dispozitie aceste minunate cutii personalizate, care contin tot ceea ce e necesar pentru zile de sarbatori perfecte!