Golden Ice

Alege ceva special
280 RON
Florile au fost superbe iar persoana care le-a livrat cu siguranta a avut un efect deosebit ;) Voi apela cu siguranta si in viitor la serviciile Dvs.!
Angela Stanescu, 21 Dec 2020
Am comandat un tort si o sticla de vin pentru rude din Bucuresti; Excelent serviciu, livrare la timp,prezentare deosebita,produsul -tort Monte-Bianco-proaspat si gustos, intr-un cuvint, toata lumea multumita. Ar fi si mai bine daca descrierea produselor ar fi un pic mai dezvoltata, iar in cazul vinurilor am avea posibilitatea sa facem noi alegerea, cind comandam.(Nota Bene:vinul livrat a fost foarte bun-Spania,2006). Felicitari !
Cristina Stanescu - Canada, 28 Dec 2020
Buchetul este in forma perfecta iar combinatia de flori mi se pare foarte frumoasa. Multumesc
Laura, 6 Feb 2021

Un cadou de Craciun clasic si elegant, care poate fi daruit persoanei dragi cu ocazia sarbatorilor. Cutia contine 7 produse de sarbatori, care satisfac orice gusturi.

Continut cutie:

1. Spumant alb demisec Santorsola Ice 75cl
2. Panettone cu stafide și coajă de portocală ambalat și decorat manual Sant Angelo 500g
3. Praline asortate de ciocolată Gran Mix Vergani 100g
4. Fursecuri cu glazură de ciocolată Pasticceria Ambrosiana 100g
5. Trufe de ciocolată belgiană cu fulgi de ciocolată și umplutură Lemaitre Meroso 35g
6. Cafea măcinată Corsini 100g
7. Cutie cadou

Cosul de produse se poate livra doar in Bucuresti prin serviciul livrari flori la domiciliu curier proprii iar in tara livrarea acestui produs se face exclusiv prin curier rapid si comanda trebuie realizata cu 48 de ore in avans.

Îți recomandăm

Traditia de sarbatori spune ca oferirea cadourilor de Craciun este un simbol al darurilor oferite de magi pruncului din Betleem.

Cadourile oferite cu ocazia sarbatorilor de iarna se asaza sub pom si sunt deschise in ziua de Craciun. Ele variaza de la aranjamente personalizate, la produse special create cu ocazia sarbatorilor.

O cutie cadou care contine 7 produse, oferit de Magazinul de Flori, este cadoul ideal care poate fi oferit celor dragi. Serviciul livrare flori pune la dispozitie aceste minunate cutii personalizate, care contin tot ceea ce e necesar pentru zile de sarbatori perfecte!