Cadouri craciun

Multumesc tare mult! Surpriza a fost excelenta, cosul e superb! Tocmai v-ati ales cu un client nou! Un serviciu excelent, la care sincer nu m-am asteptat!
Anamaria, 12 Oct 2020
Mii de mulțumiri pt promptitudinea cu care ați trimis cadoul , calitatea tortului si frumusețea florilor. Prin serviciul dvs ati adus o raza de lumina si speranța in sufletul unei doamne in virsta. Inca o data va multumesc pt tot, promit sa va recomand tuturor, sa aveti un bussiness prosper spre binele tuturor.
Simona L, 14 Feb 2020
Va multumesc, sunteti foarte eficienti si prompti ca de fiecare data cand am apelat la serviciile dvs.
Adrian, 10 Iul 2020

Îți recomandăm

Amplifica caldura si lumina sarbatorilor de iarna cu un cadou festiv din gama cadouri online oferita de cea mai buna florarie online din Romania. Poti oferi un cos cadou, cos de flori sau un buchet de flori tematic pentru a aduce belsug si incantare la masa de Craciun. Un aranjament de Craciun care contine crengute de brad va aduce mirosul proaspat de cetina in orice incapere.


Magazinul de Flori livreaza cadouri de Craciun la orice adresa din Romania, prin serviciul de livrari cadouri la domiciliu, care ajung la destinatar in cel mai scurt timp.


Traditia de a oferi cadouri de Craciun este foarte veche, fiind o sarbatoare care inspira lumina, belsug si dorinta de a face o bucurie celor dragi. In spiritul simbolului pomului impodobit, se ofera aranjamente de Craciun care contin flori diverse, ghirlande, fructe uscate si elemente tematice precum spiridusi sau ingerasi.


Magazinul de Flori realizeaza cadouri Craciun pentru masa festiva de sarbatori, decorate in culorile speciale pentru aceasta sarbatoare: verde, rosu, portocaliu si argintiu sau auriu. Se pot oferi si coronite de Craciun sau un aranjament cu lumanare care vor da o incarcatura simbolica oricarei incaperi. Aceste cadouri sunt livrate in cel mai scurt timp prin curier flori.