Cadouri craciun

Cadoul a fost exceptional si surpriza pe masura. Va multumesc pt felul profesionist cu care va conduceti afacerea.
Gabriel Stefan, 8 Feb 2021
Buna ziua din nou, Vroiam sa va multumesc inca o data pentru gestul deosebit pe care l-ati facut astazi pentru mama mea. Buchetul nu l-am vazut dar am inteles ca este superb, ca toti colegii mamei mele s-au pozat cu el, mama a plans de bucurie si emotie, toti prietenii care au vorbit cu ea dupa pranz, m-au sunat sa-mi spuna si mie cat de impresionata a fost. Multumesc foarte mult, stiu sigur ca ne mai auzim pentru ca este extraordinar sa faci bucurii celor dragi, este superb ceea ce faceti voi si va doresc mult success in continuare.
Dana Gidea, 2 Feb 2021
Cea care a primit florile a fost atat de incantata ca nu se putea opri din laude ! Desi facuse o calatorie lunga, buchetul arata splendid ! In mod sigur voi mai comanda la MagazinuDeFlori pentru ca serviciile si produsele sunt excelente. E clar cel mai bun florar pe care l-am intalnit !Toate cele bune !
Mihaela, 1 Feb 2021

Îți recomandăm

Amplifica caldura si lumina sarbatorilor de iarna cu un cadou festiv din gama cadouri online oferita de cea mai buna florarie online din Romania. Poti oferi un cos cadou, cos de flori sau un buchet de flori tematic pentru a aduce belsug si incantare la masa de Craciun. Un aranjament de Craciun care contine crengute de brad va aduce mirosul proaspat de cetina in orice incapere.


Magazinul de Flori livreaza cadouri de Craciun la orice adresa din Romania, prin serviciul de livrari cadouri la domiciliu, care ajung la destinatar in cel mai scurt timp.


Traditia de a oferi cadouri de Craciun este foarte veche, fiind o sarbatoare care inspira lumina, belsug si dorinta de a face o bucurie celor dragi. In spiritul simbolului pomului impodobit, se ofera aranjamente de Craciun care contin flori diverse, ghirlande, fructe uscate si elemente tematice precum spiridusi sau ingerasi.


Magazinul de Flori realizeaza cadouri Craciun pentru masa festiva de sarbatori, decorate in culorile speciale pentru aceasta sarbatoare: verde, rosu, portocaliu si argintiu sau auriu. Se pot oferi si coronite de Craciun sau un aranjament cu lumanare care vor da o incarcatura simbolica oricarei incaperi. Aceste cadouri sunt livrate in cel mai scurt timp prin curier flori.