Hortensie si trandafiri

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
350 RON
va multumim pentru serviciu facut.A fost cum ati promis, de aceea si noi am avut  incredere in serviciile dvs de cativa ani.Vom apela si pe viitor  la serviciile dvs ,si va vom recomanda in elvetia. va multumim
V&M Popescu, 14 Ian 2021
Va trimit acest email pentru ca am fost placut impresionat de calitatea serviciilor dvs. Sfaturi, rabdare si mai ales consecventa. Mai rar in Romania zilelor noastre. Va multumesc din suflet!
Anonim, 26 Feb 2021
Doresc sa va multumesc pt serviciul ireproșabil , ați adus o bucurie in sufletul mamei mele, apreciez foarte mult seriozitatea si calitatea serviciilor oferite , va doresc sa prosperați in continuare pt binele tuturor, va voi recomanda călduros .
Simona F, 26 Ian 2021

O incandescenta florala care contine hortnesie, trandafiri, ranunculus si lalele, in culoarea puritatii si a inocentei alaturi de roz. Acest buchet capata o eleganta absoluta prin adaugarea unor lalele proaspete si ranunculus delicat.

Buchetul este realizat cu grija si indemanare de catre designerii florari de la cea mai buna florarie online, Magazinul de Flori, cu livrari flori la domiciliu in orice oras din Romania.

Îți recomandăm