Hortensie si trandafiri

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
375 RON
Domnule Stefan, Va multumesc pentru ca ati onorat comanda. As dori sa mentionez ca mama mea a fost foarte, foarte multumita. Anul trecut am folosit o alta firma si mama mea a zis ca trandafiri de la ei au fost foarte urati. Mi-a zis ca buchetul de la dumneavoastra a fost atat de frumos cum ea nu a vazut de mult. De asemena persoana care a livrat pachetul a asteptat sa vina de la doctor- poate 30 minute, poate mai mult. Ati dat dovada de profesionalism si de serviciu de inalta calitate. Sunt foarte fericita si de acum inainte veti fi singura companie pe care o voi folosi pe teritoriul Romaniei. Este foarte greu in ziua de azi sa intalnesti o companie romaneasca care se ridica la standarde internationale. Aveti un serviciu impecabil- de la raspunsurile primite prin e-mail foarte repede pana la livrarea prodususlui; sunteti excellenti in adevaratul sens al cuvantului. Sper ca alte personae din strainante sa foloseasca servicuul dumneavoastra. Puteti publica daca doriti acest feedback - va doresc multe vanzari si pana cand voi avea din nou nevoie de serviciile dumneavoastra sa auzim numai de bine. Cu sinceritate, ELENA
Elena A, 24 Ian 2022
Buna ziua domnule Stefan, Va multumim frumos pentru serviciile oferite. Buchetul de flori a fost o surpriza foarte placuta pentru cei de acasa asa ca va multumim mult pentru tot. Cu siguranta vom mai apela la serviciile dumneavostra. Am apreciat mult si emailul trimis in care ne-ati informat ca buchetul a fost livrat. Inca o data va multumim si va dorim o zi placuta!
Karina Balan, 15 Aug 2022
Serviciu excellent – livrare ireprosabila. Voi recomanda. Multumesc,
Catalin, 15 Ian 2022

O incandescenta florala care contine hortnesie, trandafiri, ranunculus si lalele, in culoarea puritatii si a inocentei alaturi de roz. Acest buchet capata o eleganta absoluta prin adaugarea unor lalele proaspete si ranunculus delicat.

Buchetul este realizat cu grija si indemanare de catre designerii florari de la cea mai buna florarie online, Magazinul de Flori, cu livrari flori la domiciliu in orice oras din Romania.

Îți recomandăm