Hortensie si trandafiri

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
400 RON
Multumim mult! Cosul cu flori trimis este minunat, la fel si prajiturelele. Serviciul dumneavoastra este excelent, nu am vazut de multe ori asemenea serviciu pentru clienti.Inca o data multe multe multumiri!
Miryam O, 25 Iun 2023
Stimate Dle Safciu Va multumesc pentru deosebita promptitudine si pentru profesionalismul dovedit in finalizarea comenzii facute de mine. Totul a decurs perfect, exact asa cum v-am rugat. Nu voi ezita sa va recomand si sa apelez in continuare la serviciile Dvs. Cu multumiri,
Ioana Secara, 20 Iun 2023
Multumesc pentru livrare si pentru faptul ca ati livrat in jurul orei 9, asa cum am solicitat. Buchetul de flori este foarte frumos.
Ligia C, 10 Iun 2023

O incandescenta florala care contine hortnesie, trandafiri, ranunculus si lalele, in culoarea puritatii si a inocentei alaturi de roz. Acest buchet capata o eleganta absoluta prin adaugarea unor lalele proaspete si ranunculus delicat.

Buchetul este realizat cu grija si indemanare de catre designerii florari de la cea mai buna florarie online, Magazinul de Flori, cu livrari flori la domiciliu in orice oras din Romania.

Îți recomandăm