Jerba anthurium si hypericum

680 RON
Ne-ati ajutat intr-un moment dificil in viata noastra, va multumim pentru asta
Octavian Popescu - California, 8 Mar 2024
Va multumesc din suflet pentru din suflet pentru tot! Datorita dumneavostra am reusit sa aduc un pic de alinare familiei mele.... va multumesc si o sa apelez la serviciile firmei dumnoeavostra si pentru ocazii mai fericite! Pe curand
Andreea Zlatan, 10 Ian 2024
Din motive de sanatate nu am putut ajunge in Cluj la inmormantarea prietenei mele. Magazinul de Flori m-a ajutat intr-un moment dificil. Multumesc
Coca, 19 Feb 2024

Un aranjament funerar cu aspect distins, care exprima sobrietate si respect. Aceasta jerba funerara contine anthurium si hypericum si este potrivita pentru a transmite cele mai sincere condoleante.

Magazinul de Flori va ofera o gama larga de coroane online si optiunea sa alegeti si personalizati jerba sau coroana funerara. Majoritatea jerbelor sau a coroanelor funerare sunt disponibile in mai multe culori atat la alegerea clientului cat si in functie de stocul existent. Livrarea se face oriunde in Romania prin serviciul livrari coroane.

Daca doriti sa va furnizam poze sau informatii suplimentare despre aceste produs va rugam sa ne contactati prin email sau telefonic la 0723012822. 

Aceste flori funerare vor purta regretul dvs. adanc alaturi de cuvintele de compasiune. Mesajele sunt scrise pe o banda impartita in doua.

 

Cele mai uzuale mesaje pe coroanele funerare:

Sincere condoleante / Familia Teodor

Sincere regrete / Ion Fagaras

Nu te vom uita niciodata / Familia Ilinca

Vei ramane vesnic in inimile noastre / Copii tai

Suntem alaturi de voi / Colegii Corinei

Cu parere de rau / Anda si Razvan

Pentru familia indurerata / Iosif Maria

Îți recomandăm

Aranjamentele funerare se pot trimite familiei indoliate atunci cand cuvintele nu exprima indeajuns regretele profunde. Jerba are de obicei o panglica pe care se poate scrie un mesaj scurt. Atunci cand contine si cetina de brad, o jerba funerara simbolizeaza continuitatea vietii.

Pentru momentele nefericite ale vietii, Magazinul de Flori realizeaza coroane funerare in diferite combinatii de flori, care au un aspect sobru. Acestea denota respect si afectiune, in functie de culorile alese.