Jerba orhidee, crini si trandafiri

684 RON
Comand de peste 10 ani buchete prin intermediul vostru, de aceasta data am avut nevoie de o coroana cu livrare direct la capela. Inca o data, nu m-ati dezamagit. Multumesc mult
Silviu Grigore, 15 Ian 2024
Din motive de sanatate nu am putut ajunge in Cluj la inmormantarea prietenei mele. Magazinul de Flori m-a ajutat intr-un moment dificil. Multumesc
Coca, 26 Ian 2024
Ii recomandam cu placere, servicii de calitate si coroane deosebite.
Gina D., 17 Dec 2023

Un mesaj floral care poate transmite un ultim omagiu in clipele nefericite, atunci cand cuvintele sunt de prisos. Aceasta jerba este realizata din orhidee, trandafiri, eustoma si crini imperiali albi, pentru un aspect sobru care exprima respect.

Magazinul de Flori va ofera o gama larga de coroane online si optiunea sa alegeti si personalizati jerba sau coroana funerara. Majoritatea jerbelor sau a coroanelor funerare sunt disponibile in mai multe culori atat la alegerea clientului cat si in functie de stocul existent. Livrarea se face oriunde in Romania prin serviciul livrari coroane.

Daca doriti sa va furnizam poze sau informatii suplimentare despre aceste produs va rugam sa ne contactati prin email sau telefonic la 0723012822. 

Aceste flori funerare vor purta regretul dvs. adanc alaturi de cuvintele de compasiune. Mesajele sunt scrise pe o banda impartita in doua.

 

Cele mai uzuale mesaje pe coroanele funerare:

Sincere condoleante / Familia Teodor

Sincere regrete / Ion Fagaras

Nu te vom uita niciodata / Familia Ilinca

Vei ramane vesnic in inimile noastre / Copii tai

Suntem alaturi de voi / Colegii Corinei

Cu parere de rau / Anda si Razvan

Pentru familia indurerata / Iosif Maria

Îți recomandăm

Coroanele funerare sunt potrivite pentru a transmite un mesaj de condoleante in momentele nefericite ale vietii. Jerbele sunt realizate din flori alaturi de cetina de brad, care simbolizeaza continuitatea vietii.

O jerba din orhidee, trandafiri si crini imperiali are un aspect sobru si transmite cele mai sincere regrete prin simbolistica florilor.

Magazinul de Flori realizeaza aranjamente funerare din flori proaspete, care vor rezista timp indelungat, asa cum cere traditia.