Caută:

Orhidee, trandafiri si anthurium - Aspiratii roz

Alege ceva special:

Orhidee, trandafiri si anthurium - Aspiratii roz – Incurajeaz-o sa viseze si sa fie fericita!

 

Orhideele, trandafirii si anthurium-ul, in diverse nuante de roz, se combina magnific in acest buchet inalt si deosebit de elegant. Cateva plante decorative cu frunze verzi vin sa intregeasca acest ansamblu iesit din comun. 

 

Buchetul este construit pe verticala, indraznet si jucaus in acelasi timp. Baza este imbracata intr-un material textil roz diafan, asortat perfect intregului buchet. Bucuria simbolizata de catre orhidee se combina perfect cu eleganta anthuriumului si pasiunea curata sugerata de trandafirii roz. 

 

Intregul buchet respira eleganta si feminitate, ceea ce-l face potrivit diverselor ocazii in care se daruiesc flori: onomastici, zile de nastere, diverse alte aniversari ori evenimente deosebite care se cer marcate printr-un dar deosebit. 

 

De ce acest buchet?

 

Pentru ca eleganta nu are varsta si nu este niciodata demodata! Nicio ocazie nu este prea neinsemnata pentru a oferi flori, iar cu acest buchet deosebit nu poti da gres. Oricine ar fi destinatara acestui buchet il va primi cu drag si cu un zambet larg pe buze!

 

Mai mult decat atat, comandandu-l printro florarie online, nu trebuie sa-ti mai faci griji din cauza timpului pierdut sau a distantelor mari pe care le-ai avea de parcurs si pe durata carora florile s-ar putea ofili. 

 

Magazinul de Flori livreaza comenzile cu promptitudine oriunde in tara. Cadoul tau deosebit poate fi insotit de o cutie de bomboane de ciocolata, de o jucarie de plus sau pur si simplu de o felicitare personalizata care sa completeze mesajul acestui minunat buchet. 

 

Florile vor ajunge direct in bratele persoanei destinate sa le primeasca, in siguranta si cu promptitudine.