Buchet crizanteme bordo

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
238 RON
203 RON
I-au placut florile...multumesc foarte mult !
Chad, 19 Feb 2023
Va multumesc! Am ramas impresionat de profesionalismul de care dati dat dovada! Nota 10!   Asa servicii in Romania, mai rar!
Florin, 9 Ian 2023
Este o vorba care spune ca: - esentele tari se tin in sticlute mici - asta pot spune despre serviciile ce ati ales sa le oferiti clientilor. Desi sunt multe site-uri care ofera servicii - livrari flori si aproape toate se promoveaza cat pot de bine in mediul virtual - dumneavoastra va detasati prin promptitudine, solicitudine, profesionalism si poate si putina empatie cu clientul, cred eu pentru ca va pasa si va indragiti afacerea. Despre ceilalti, multi clienti au cam fost dezamagiti, de prospetimea florilor, serviciul oferit si chiar aranjamentul sau buchetul care a fost altceva decat se vede si se comanda. Mama mea a fost profund emotionata cand a vazut un domn cu un mare buchet de flori pentru ea. Buchetul exact ca in prezentare (colorit, continut de flori si verdeata, aranjament), MINUNAT. Asa cum am mai spus, pe chat, voi reveni mereu la dumneavoastra.
Simona M, 9 Mar 2023

Un buchet de flori de culoare rosu-inchis ce poate fi oferit in orice moment al anului. Acest buchet de crizanteme bordo este un aranjament floral bogat, destinat cadourilor impozante alese cu grija din selectia de flori online.


Buchetul de flori este realizat cu grija de florarii experti de la Magazinul de Flori, iar livrarea lui se face prin serviciul curier flori.

Îți recomandăm

Crizantemele, sau margaretele de toamna, sunt native din Asia si Europa de nord-est. Frunzele sunt adanc crestate, iar florile sunt mari, de culori diverse. Florile de crizanteme au foarte multe petale, de aceea un buchet de crizanteme va exprima bogatie. In buchete de flori crizantemele sunt folosite de obicei in combinatie cu alte flori, pentru un efect vizual deosebit.