Buchet crizanteme bordo

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
182 RON
155 RON
Stimate Dle Safciu Va multumesc pentru deosebita promptitudine si pentru profesionalismul dovedit in finalizarea comenzii facute de mine. Totul a decurs perfect, exact asa cum v-am rugat. Nu voi ezita sa va recomand si sa apelez in continuare la serviciile Dvs. Cu multumiri,
Ioana Secara, 10 Ian 2021
Azi mi-ați făcut mama cea mai fericita , nu am cuvinte sa va mulțumesc ! M-ați ajutat intr-o zi grea din viața ei sa-i aduc un zâmbet pe buze chiar și de la distanță ! Florile sunt superbe , recomand cu încredere . Va doresc o zi minunata ! 
Anamaria A, 18 Ian 2021
Trandafirii au ajuns azi. Sunt superbi ? o diferenta ca de la cer la pamant fata de ce am primit in transportul initial. Multumesc pentru ca ati aranjat totul.
Michael, 27 Mar 2021

Un buchet de flori de culoare rosu-inchis ce poate fi oferit in orice moment al anului. Acest buchet de crizanteme bordo este un aranjament floral bogat, destinat cadourilor impozante alese cu grija din selectia de flori online.


Buchetul de flori este realizat cu grija de florarii experti de la Magazinul de Flori, iar livrarea lui se face prin serviciul curier flori.

Îți recomandăm

Crizantemele, sau margaretele de toamna, sunt native din Asia si Europa de nord-est. Frunzele sunt adanc crestate, iar florile sunt mari, de culori diverse. Florile de crizanteme au foarte multe petale, de aceea un buchet de crizanteme va exprima bogatie. In buchete de flori crizantemele sunt folosite de obicei in combinatie cu alte flori, pentru un efect vizual deosebit.