Buchet crizanteme bordo

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
182 RON
155 RON
Mi-a facut mare placere sa va folosesc siteul. Merci
Andreea, 18 Mar 2021
Va multumesc mult de tot, a fost o placere sa colaborez cu dumneavoastra si am sa va recomand din tot sufletul la toti romani din Mexic.
Florin Anton, 6 Iun 2021
Surpriza pe care am dorit sa o fac mamei mele a iesit perfect si asta datorita voua.Va multumesc frumos ca ati facut o mama si o fiica fericite si cu siguranta o sa ne auzim curand!
Mariana P, 10 Apr 2021

Un buchet de flori de culoare rosu-inchis ce poate fi oferit in orice moment al anului. Acest buchet de crizanteme bordo este un aranjament floral bogat, destinat cadourilor impozante alese cu grija din selectia de flori online.


Buchetul de flori este realizat cu grija de florarii experti de la Magazinul de Flori, iar livrarea lui se face prin serviciul curier flori.

Îți recomandăm

Crizantemele, sau margaretele de toamna, sunt native din Asia si Europa de nord-est. Frunzele sunt adanc crestate, iar florile sunt mari, de culori diverse. Florile de crizanteme au foarte multe petale, de aceea un buchet de crizanteme va exprima bogatie. In buchete de flori crizantemele sunt folosite de obicei in combinatie cu alte flori, pentru un efect vizual deosebit.