Tort Amandina
Belsug Ciocolatiu

Alege ceva special
250 RON
Multumesc mult pt livrarea prompta.
Miruna Smith, 25 Dec 2020
Va scriu in legatura cu un aranjament floral trimis mie prin intermediul vostru. Reprezenta un cadou de Sf Valentin de la prietenul meu. Iti taiau respiratia.
Laura, 1 Ian 2021
Multumesc pentru serviicile de calitate pe care le oferiti. Sunt deja la a 3-a comanda iar destinatarii au fost foarte multumiti.
Gabriel, 12 Ian 2021

Ofera-i o senzatie unica prin acest tort amandina, care are gustul si aspectul prajiturii cu acelasi nume. Tortul are cel putin 1.2 kg si poate fi livrat in Bucuresti si provincie prin serviciul livrare tort la domiciliu. Aroma deosebita si finisare perfecta, o combinatie de ciocolata care va cuceri pe oricine.


O alegere ideala prin servicul torturi online oferit de Magaziul de Flori, cu un decor impecabil, care poate varia in functie de furnizor.


Acest tort este disponibil pentru orice oras din Romania. Aspectul lui poate diferi in functie de orasul de livrare insa compozitia este similara

Îți recomandăm

Oferta de torturi online pregatita de Magazinul de Flori contine si acest tort delicios cu gust si aspect de amandina, care reprezinta o abundenta de ciocolata. Amandina este vestita pentru glazura delicioasa si pentru blatul insiropat, combinatie care ofera o adevarata incantare pentru simturi. Ingredientele care dau gustul special al amadinei sunt esenta de vanilie si esenta de rom, o combinatie de gusturi speciala. 

Puteti face o comanda tort pentru aniversari, evenimente formale sau pentru o zi speciala cum este Ziua Indragostitilor.