Tort diplomat cu fructe
Deliciu Proaspat

Alege ceva special
250 RON
Foarte frumoase florile si super bun tortul! Sincer nu ma asteptam sa fiti atat de perfecti si de punctuali! Cu siguranta cand o sa mai am nevoie tot la dumneavoastra o sa apelez si o sa va recomand si prietenilor mei!
Laura C, 2 Dec 2020
Mii de mulțumiri pt promptitudinea cu care ați trimis cadoul , calitatea tortului si frumusețea florilor. Prin serviciul dvs ati adus o raza de lumina si speranța in sufletul unei doamne in virsta. Inca o data va multumesc pt tot, promit sa va recomand tuturor, sa aveti un bussiness prosper spre binele tuturor.
Simona L, 24 Dec 2020
buna ziua, multumesc mult pt tort.a fist livrat la timp, fiti sigur ca data viitoare voi folosi serviciile dvs pt profesionalismul cu care m ati tratat! Si folosesc destul de des serviciul de livrari. Multumesc inca o data pt tot si ne vom auzi curand
Adina Maynardit, 13 Noi 2020

Un tort de fructe proaspete cu blat diplomat, care poate constitui un desert ideal pentru aniversari sau pentru o masa festiva in familie. Acest tort diplomat are o greutate de minim 1.2 kg si decoratiuni deosebite care pot varia in functie de furnizor.


Torturi online ornate cu stil oferite prin serviciul de livrari torturi la domiciliu in Bucuresti si provincie, disponibil la floraria online Magazinul de Flori.


Acest tort este disponibil pentru orice oras din Romania. Aspectul lui poate diferi in functie de orasul de livrare insa compozitia este similara

Îți recomandăm

Tortul diplomat are un aspect de gelatina, intrucat se tine la frigider dupa ce este pregatit amestecul pentru blat, care se intareste in forma in care este pus. Are o consistenta cremoasa si un gust inconfundabil.

Selectia de torturi online oferita de Magazinul de Flori include torturi diplomat care pot fi trimise direct la domiciliul destinatarului prin livrari torturi, pentru a face o surpriza placuta cu gust delicios.