Tort Tania

Alege ceva special
264 RON
Draga Stefan Voiam sa va multumesc pentru serviciile extraordinare ale Magazinului de flori. In special acum in perioada pandemiei, florile au fost mediul de comunicare cu cei dragi, mai ales pentru noi asa de la distanta. Anul acesta cred ca am facut vreo 6 comenzi (& counting). Cea de ieri, facuta de sotul meu mamei lui s-a lasat cu lacrimi multe :) Mai urmeaza si sf Maria acum imediat.
Stefania L, 20 Oct 2020
Va multumesc mult de tot! Buchetul este foarte frumos iar mama a fost incantata de surpriza! Felicitari pentru profesionalismul de care dati dovada si pentru calitatea serviciilor pe care le oferiti! Mai rar asa ceva in Romania...Mult succes in continuare! O zi frumoasa va doresc!
Roxana P, 18 Ian 2020
Domnule Safciu, am sa recomand site-ul dumneavoastra tuturor prietenilor mei din Michigan (si sunt foarte multi!). Nu numai calitatea "produselor", ci si certitudinea livrarii sunt doua attribute ale business-ului dumneavoastra pe care le apreciez foarte mult. Bravo pentru un serviciu la nivel ridicat!!! Inca o data, toate cele bune!
ILEANA V, 4 Oct 2020

Un tort care contine straturi de crema de ciocolata cu blat de ciocolata si frisca.

Acest tort se livreaza prin serviciul de livrare torturi la domiciliu oferit de Magazinul de Flori, cea mai buna florarie online din Romania.

Acest tort este disponibil pentru orice oras din Romania. Aspectul lui poate diferi in functie de orasul de livrare insa compozitia este similara

Îți recomandăm

Combinatia de ciocolata cu frisca este un rasfat pentru simturi, avand un gust dulce acrisor care va desfata destinatarul intr-un mod special. Oferta de torturi online disponibila prin Magazinul de Flori include acest tort care are in componenta ingrediente diverse si este acoperit in martipan de diverse culori, pentru un aspect deosebit.

Un desert care poate decora o masa festiva sau poate constitui un cadou de aniversari perfect. Daca vreti sa oferiti un tort de frisca sau un tort de ciocolata, puteti alege aceasta combinatie delicioasa care constituie un cocktail dulce.