Tort Tania

Alege ceva special
308 RON
Sunt foarte multumita de comanda eu si Mama de asemenea. Mi-a trimis poza , impecabil va Multumesc mult !! Voi mai reveni cu comenzi !!
Simona S, 29 Dec 2020
Va multumesc tare mult pentru professionalism! Voi apela cu incredere la Magazinul de Flori pentru viitoarele evenimente din viata celor dragi mie. Toate cele bune si un weekend frumos.
Madalina, 27 Dec 2020
Buna ziua, As dori sa va multumesc pentru livrarile de ieri. Totul a fost perfect si voi apela si in continuare la serviciile dvs, recomandandu-va in acest domeniu. Va multumesc mult, Cu respect,
Valentina Tupu, 21 Feb 2021

Un tort care contine straturi de crema de ciocolata cu blat de ciocolata si frisca.

Acest tort se livreaza prin serviciul de livrare torturi la domiciliu oferit de Magazinul de Flori, cea mai buna florarie online din Romania.

Acest tort este disponibil pentru orice oras din Romania. Aspectul lui poate diferi in functie de orasul de livrare insa compozitia este similara

Îți recomandăm

Combinatia de ciocolata cu frisca este un rasfat pentru simturi, avand un gust dulce acrisor care va desfata destinatarul intr-un mod special. Oferta de torturi online disponibila prin Magazinul de Flori include acest tort care are in componenta ingrediente diverse si este acoperit in martipan de diverse culori, pentru un aspect deosebit.

Un desert care poate decora o masa festiva sau poate constitui un cadou de aniversari perfect. Daca vreti sa oferiti un tort de frisca sau un tort de ciocolata, puteti alege aceasta combinatie delicioasa care constituie un cocktail dulce.