Trandafiri, zambile si lisianthus

Alege ceva special
289 RON
Am reușit să aducem zâmbetul pe buze! 10 cu felicitări, aveți din partea mea
N Tudor, 20 Feb 2023
A fost o placere sa apelez la serviciile dumneavoastra. Apreciez promptitudinea de care a-ti dat dovada.
Mariana T, 21 Feb 2023
Mulțumesc frumos pentru serviciile oferite, am reușit prin intermediul dvs sa i fac o surpriza fiicei mele. Și florile au fost foarte frumoase și mi-a spus ca tortul a fost foarte bun. O sa apelez la dvs cu încredere. 
Manea M, 10 Feb 2023

O combinatie florala inedita din trandafiri rosii, zambile mov si lisianthus care va da rafinament oricarei incaperi. Acest aranjament de trandafiri este prezentat intr-un vas din ceramica neagra de 12 cm, care poate varia prin forma si culoare in functie de stocul disponibil si de orasul de livrare. Comanda se face rapid prin reteaua de flori online a celei mai bune florarii virtuale.


Magazinul de Flori se asigura ca destinatarul primeste acest design floral imediat, prin serviciul curier flori.

Îți recomandăm

Zambila este originara din Orientul Mijlociu, fiind o planta decorativa perena. Zambilele sunt foarte apreciate pentru parfumul lor intens, iar in trecut bulbii erau foarte scumpi, fiind tinute in casele oamenilor bogati ca un trofeu al avutiei.


Magazinul de Flori aranjeaza zambilele in cele mai ingenioase moduri. In acest aranjament de trandafiri rosii, zambilele mov aduc un contrast placut si amplifica parfumul dulce al trandafirilor.