Trandafiri, zambile si lisianthus

Alege ceva special
238 RON
Buna ziua, vreau sa va multumesc pentru livrarea comenzii conform prezentarii si la timp. Florile am inteles ca au fost extraordinar de frumoase si e bine de stiut ca le putem face bucurii de ziua lor celor ramasi acasa, in special ca putem plati cu serviciul paypal. De fapt asta a fost unul dintre factorii determinanti de a face comanda prin internet. Cu siguranta o sa mai apelez la serviciil voastre. Toate cele bune!
Cristina Swift, 1 Feb 2022
Multumesc, inca o data ati dat dovada de profesionalism! Va voi folisi pentru fiecare ocazie :) Multumesc din suflet!
Codruta, 27 Mai 2022
Multam !...sunteti bestiali !
Linda, 12 Feb 2022

O combinatie florala inedita din trandafiri rosii, zambile mov si lisianthus care va da rafinament oricarei incaperi. Acest aranjament de trandafiri este prezentat intr-un vas din ceramica neagra de 12 cm, care poate varia prin forma si culoare in functie de stocul disponibil si de orasul de livrare. Comanda se face rapid prin reteaua de flori online a celei mai bune florarii virtuale.


Magazinul de Flori se asigura ca destinatarul primeste acest design floral imediat, prin serviciul curier flori.

Îți recomandăm

Zambila este originara din Orientul Mijlociu, fiind o planta decorativa perena. Zambilele sunt foarte apreciate pentru parfumul lor intens, iar in trecut bulbii erau foarte scumpi, fiind tinute in casele oamenilor bogati ca un trofeu al avutiei.


Magazinul de Flori aranjeaza zambilele in cele mai ingenioase moduri. In acest aranjament de trandafiri rosii, zambilele mov aduc un contrast placut si amplifica parfumul dulce al trandafirilor.