Vaza cu trandafiri rosii
Prospetime vibranta

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
282 RON
Tortul expediat prin firma dvs. a fost o surpriza foarte placuta! Realitatea a depasit asteptarile! Suntem impresionati de calitate si seriozitate, multe multumiri!
Loredana si Adrian, 14 Ian 2020
Va multumesc pentru modul rapid, eficient si elegant prin care buchetul a ajuns la matusa mea. Voi apela cu siguranta si in viitor la serviciile dvs. si voi transmite tuturor prietenilor mei recomandarea cu superlativ pentru site-ul dvs! Cu respect,
Cristina B, 16 Apr 2020
Va multumesc pentru profesionalismul si promptitudinea serviciului dumneavoastra. Sunt in direct pe Skype cu sotia si am vazut efectul produs de surpriza oferita......Este magnific! Puteti fi sigur ca deja toti prietenii mei stiu de dumneavoastra iar eu sigur voi apela la dumneavoastra cu proxima ocazie.
RADU - Canada, 27 Iul 2020

Surprinde persoana iubita cu un buchet de flori din 19 trandafiri rosii, aranjati intr-o vaza de sticla eleganta, care se potriveste oricarui decor. Un buchet de trandafiri pentru ocazii rafinate, care este realizat cu grija de florarii experti de la floraria online Magazinul de Flori, doar din trandafiri proaspeti.


Livrarea se face prin serviciul curier flori, livrari flori la domiciliu.

Îți recomandăm

Trandafirii sunt florile iubirii si nimic nu e mai potrivit pentru a face o declaratie de dragoste ca la carte decat un buchet de trandafiri rosii. Trandafirii rosii simbolizeaza pasiunea, fiind prima alegere cand vine vorba de buchete destinate persoanei iubite.


Un buchet de trandafiri se ingrijeste usor, avand nevoie de multa lumina pentru a inflori. Magazinul de Flori selectioneaza cu grija trandafiri proaspeti, pentru ca buchetul de flori oferit sa fie unul reusit!