Vaza cu trandafiri rosii
Prospetime vibranta

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
400 RON
Va multumim pentru livrarea buchetului de trandafiri si a tortului.  Suntem foarte multumiti si o sa va mai folosim serviciile dvs. pe viitor.   Doamne Ajuta !
Fam Pop, 21 Mar 2024
As dori sa va multumesc frumos pentru suport, intelegere si promtitudine. Serviciile au fost extraordinare si calitatea lor de asemenea. Surpriza a fost mare si mamele fericite. Inca o data va multumesc foarte mult si sper sa tinem legatura pentru ca mai avem si zile de nastere si prieteni si o surpriza ca si cele pe care le oferiti este binevenita oricand. Toate cele bune!
Loredana, 3 Mai 2024
Ne-ati ajutat intr-un moment dificil in viata noastra, va multumim pentru asta
Octavian Popescu - California, 16 Feb 2024

Surprinde persoana iubita cu un buchet de flori din 19 trandafiri rosii, aranjati intr-o vaza de sticla eleganta, care se potriveste oricarui decor. Un buchet de trandafiri pentru ocazii rafinate, care este realizat cu grija de florarii experti de la floraria online Magazinul de Flori, doar din trandafiri proaspeti.


Livrarea se face prin serviciul curier flori, livrari flori la domiciliu.

Îți recomandăm

Trandafirii sunt florile iubirii si nimic nu e mai potrivit pentru a face o declaratie de dragoste ca la carte decat un buchet de trandafiri rosii. Trandafirii rosii simbolizeaza pasiunea, fiind prima alegere cand vine vorba de buchete destinate persoanei iubite.


Un buchet de trandafiri se ingrijeste usor, avand nevoie de multa lumina pentru a inflori. Magazinul de Flori selectioneaza cu grija trandafiri proaspeti, pentru ca buchetul de flori oferit sa fie unul reusit!