Vaza cu trandafiri rosii
Prospetime vibranta

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
329 RON
Buna ziua, vroiam sa va mai multumesc inca o data din suflet pentru serviciile extraordinare. Sunteti minunati prin tot ceea ce faceti! Cu siguranta va voi recomanda oricui are nevoie de servicii ireprosabile si de calitate. Cu drag,
A. VOSS, 13 Ian 2021
Va multumesc, parintii sunt foarte incantati. Serviciile dvstra sunt excelente si cu siguranta vom mai apela pe viitor. 
Monica B, 7 Ian 2021
Serviciii ireprosabile, comunicare placuta, oferte foarte bune, promtitudine si profesionalism!!!
Daniela D, 25 Ian 2021

Surprinde persoana iubita cu un buchet de flori din 19 trandafiri rosii, aranjati intr-o vaza de sticla eleganta, care se potriveste oricarui decor. Un buchet de trandafiri pentru ocazii rafinate, care este realizat cu grija de florarii experti de la floraria online Magazinul de Flori, doar din trandafiri proaspeti.


Livrarea se face prin serviciul curier flori, livrari flori la domiciliu.

Îți recomandăm

Trandafirii sunt florile iubirii si nimic nu e mai potrivit pentru a face o declaratie de dragoste ca la carte decat un buchet de trandafiri rosii. Trandafirii rosii simbolizeaza pasiunea, fiind prima alegere cand vine vorba de buchete destinate persoanei iubite.


Un buchet de trandafiri se ingrijeste usor, avand nevoie de multa lumina pentru a inflori. Magazinul de Flori selectioneaza cu grija trandafiri proaspeti, pentru ca buchetul de flori oferit sa fie unul reusit!