Vaza cu trandafiri rosii
Prospetime vibranta

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
306 RON
Multumesc tare mult! Surpriza a fost excelenta, cosul e superb! Tocmai v-ati ales cu un client nou! Un serviciu excelent, la care sincer nu m-am asteptat!
Anamaria, 27 Iul 2021
Stimate Stefan, va multumesc mult pentru serviciul acordat. Intregul proces a decurs la un nivel superior. Tortul a fost foare delicios, florile superbe, livrarea precum ati promis pe site. Multumesc.
E. I, 25 Ian 2021
Florile au fost superbe iar persoana care le-a livrat cu siguranta a avut un efect deosebit ;) Voi apela cu siguranta si in viitor la serviciile Dvs.!
Angela Stanescu, 26 Noi 2021

Surprinde persoana iubita cu un buchet de flori din 19 trandafiri rosii, aranjati intr-o vaza de sticla eleganta, care se potriveste oricarui decor. Un buchet de trandafiri pentru ocazii rafinate, care este realizat cu grija de florarii experti de la floraria online Magazinul de Flori, doar din trandafiri proaspeti.


Livrarea se face prin serviciul curier flori, livrari flori la domiciliu.

Îți recomandăm

Trandafirii sunt florile iubirii si nimic nu e mai potrivit pentru a face o declaratie de dragoste ca la carte decat un buchet de trandafiri rosii. Trandafirii rosii simbolizeaza pasiunea, fiind prima alegere cand vine vorba de buchete destinate persoanei iubite.


Un buchet de trandafiri se ingrijeste usor, avand nevoie de multa lumina pentru a inflori. Magazinul de Flori selectioneaza cu grija trandafiri proaspeti, pentru ca buchetul de flori oferit sa fie unul reusit!