Aranjament Craciun cu ingerasi
Gratie si Speranta

Alege ceva special
251 RON
Va multumesc pentru serviciul ireprosabil. Cu siguranta vom apela la serviciile Dvs. si pe viitor. Va doresc o zi buna!
Ryana P, 21 Aug 2020
Serviciul promt si ireproșabil de care ati dat dovada azi cind i-ati facut mamei mele cea mai frumoasa surpriza de ziua ei!!!! Buchetul de trandafiri si tortul au fost superbe!!! Mulțumesc inca o data echipei Magazinul de Flori, cit si d-nului Stefan!! O sa mai apelez si altadata cu încredere la serviciile oferite de dumneavoastră!! Toate cele bune vă doresc!!!
MARIA - Italia, 22 Mar 2020
Multumesc pentru promptitudine! V-am folosit serviciile in trecut si o sa mai fac in viitor; îmi plac produsele si calitatea serviciului! Un sfârșit de săptămana plăcut!
Laura M, 2 Ian 2020

Aranjament Craciun decorat cu ingerasi, menit sa iti aduca in suflet taina Craciunului. Aranjamentul de Craciun este realizat pe burete floral pentru un plus de rezistenta, si contine orhidee imperiala, hypericum si brad natural. Acest ornament va aduce mirosul proaspat de cetina de brad in jurul mesei festive de sarbatori.


Magazinul de Flori trimite acest aranjament la domiciliu destinatarului ales, prin serviciul de livrari aranjamente Craciun.

Îți recomandăm

Pentru o masa festiva de sarbatori cu adevarat impozanta, este important ca decoratiunile sa contina elemente specifice Craciunului. Un aranjament din brad pregatit pentru sarbatorile de iarna este realizat din brad proaspat pentru a pastra mirosul de cetina mai mult timp. 


In plus, un aranjament de Craciun este ornamentat cu globulete, fundite sau forme tematice. Pentru un aspect traditional, Magazinul de Flori realizeaza aranjamente Craciun cu lumanari sau forma de ingerasi, ideale pentru a fi oferite cu ocazia sarbatorilor de iarna.