Aranjament Craciun
mere si scortisoara

Alege ceva special
263 RON
Va multumim pentru serviciul acordat si pentru ca ne-ati dat ocazia sa-i facem mamei o bucurie. Cu siguranta vom mai apela la serviciile dvs si cu alta ocazie, deoarece ati dat dovada de mult profesionalism si noi apreciem foarte mult acest aspect.   Va multumim si mult success in afacere!
Petruta S, 7 Mai 2020
Trebuie sa recunosc ca buchetul este intr-adevar peste masura asteptarilor si calitatea serviciilor de care am beneficiat la fel!!! :)) Va multumesc si cu siguranta din partea mea aveti cele mai bune recomandari si in mod cert voi mai apela la dvs. si cu alte ocazii! O zi si un weekend placut.
Oana B, 11 Apr 2020
Multumesc echipei magazinuldeflori.ro pentru serviciile excelente, pentru amabilitate si disponibilitate. Nu suntem la prima colaborare si marturisesc ca voi "recidiva" cu proxima ocazie!
Mihai S, 16 Noi 2020

Aranjament de Craciun ce contine mere si buchetele de scortisoara, la care se pot adauga decoratiuni de sarbatori facute dupa comanda. Un cadou de sarbatori special care va aduce mirosul proaspat de scortisoara, specific sarbatorilor de iarna.


Aranjamenul poate fi realizat si in alte culori, cu eventuale modificari in functie de materiile prime utilizate.


Comanda se poate face doar in Bucuresti, prin serviciul livrare cadouri la domiciliu oferit de Magazinul de Flori, cea mai rapida florarie online.

Îți recomandăm

Nimic nu se compara cu aromele degajate in casa de acele de brad si de scortisoara. Bradul de Craciun este incarcat cu stelute si beculete stralucitoare, de aceea aranjamentele de sarbatori la scala redusa imita prospetimea pomului traditional, prin adaugarea unor arome speciale.


Mirosul de mar scos din cuptor, mirosind a scortisoara, este asociat inevitabil cu Craciunul. Magazinul de Flori a realizat un aranjament de Craciun unic, care va aduce prospetime in orice incapere si va amplifica magia sarbatorilor de iarna.