Aranjament Craciun Scortisoara

Alege ceva special
336 RON
Buna ziua din nou, va multumesc mult, florile au fost foarte frumoase iar livrarea a fost facuta la timp. Destinatarul a fost placut surprins. Va multumesc din nou. Va multumesc
Warni Rosland, 2 Ian 2023
Ne-ati ajutat intr-un moment dificil in viata noastra, va multumim pentru asta
Octavian Popescu - California, 13 Noi 2022
Va multumesc din suflet pentru ca m-ati ajutat sa ii fac o surpriza placuta celei mai importante persoane din viata mea. Cu siguranta voi mai apela la serviciile dumneavoastra si voi recomanda cu drag.
Alexandra A, 26 Noi 2022

Aranjament de Craciun ce contine buchetele de scortisoara, la care se pot adauga decoratiuni de sarbatori facute dupa comanda. Un cadou de sarbatori special care va aduce mirosul proaspat de scortisoara, specific sarbatorilor de iarna.

Aranjamenul poate fi realizat si in alte culori, cu eventuale modificari in functie de materiile prime utilizate.

Comanda se livreaza prin serviciul livrare cadouri la domiciliu oferit de Magazinul de Flori, cea mai rapida florarie online.

Îți recomandăm

Nimic nu se compara cu aromele degajate in casa de acele de brad si de scortisoara. Bradul de Craciun este incarcat cu stelute si beculete stralucitoare, de aceea aranjamentele de sarbatori la scala redusa imita prospetimea pomului traditional, prin adaugarea unor arome speciale.

Mirosul de mar scos din cuptor, mirosind a scortisoara, este asociat inevitabil cu Craciunul. Magazinul de Flori a realizat un aranjament de Craciun unic, care va aduce prospetime in orice incapere si va amplifica magia sarbatorilor de iarna.