Aranjament Craciun Rosu

Alege ceva special
313 RON
dl.Safciu, multumesc pentru promptitudinea livrarii si calitatea produselor...ca intotdeauna de altfel
Smaranda G, 24 Oct 2020
Am facut doua comenzi pina acum prin firma dumneavoastra si am fost foarte impresionata de serviciul impecabil si prompt acordat. Mama mea a fost foarte fericita sa primeasca la timp darurile trimise. Am cercetat competitia inainte sa comand si Magazinul de Flori este cea mai buna alegere: preturile sunt foarte rentabile si calitatea este excelenta. Voi alege Magazinul de Flori pe viitor pentru cadourile trimise celor dragi, multumesc mult. 
Adriana P, 1 Dec 2020
Buna dimineata! Vreau sa va multumesc foarte foarte mult pentru seriozitate si pentru ajutorul dumneavoastra! Imi cer scuza ca va scriu asa de dimineata dar sunt in concediu in Hong Kong si aici este ora 11 dimineata deja! Mama a fost foarte frumos surprinsa si foarte bucuroasa. Deasemenea mi-a spus ca buchetul a fost extraordinar de frumos si flori proaspete si frumoase. Inca o data mii de mulltumiri si cu siguranta o sa mai comand flori de la dumneavoastra cu alte ocazii! O zi placuta!
Ciprian, 22 Noi 2020

Un aranjament de Craciun elegant, o decoratiune perfecta pentru masa de Craciun sau pentru petrecerile din mediul de afaceri.

Aranjamentele de sarbatori pot realiza si pe alte culori, cu eventuale modificari datorate materiilor prime utilizate. Imaginile prezentate au valoare informativa, intrucat elementele se pot schimba la cerere.

Acest produs se livreaza in Bucuresti prin serviciul de livrari cadouri la domiciliu oferit de floraria online magazinuldeflori.ro.

Îți recomandăm

Craciunul este adesea asociat cu pacea armonia si linistea. In afara de pomul traditional impodobit, aranjamentele de Craciun sunt elemente nelipsite care aduc magia sarbatorilor in orice incapere. O decoratiune realizata pentru sarbatorile de iarna include de obicei crengute proaspete de brad, care aduc mirosul de cetina, globulete colorate, dar si alte elemente specifice.

Magazinul de Flori realizeaza aranjamente personalizate, imbinand cu bun gust elemente clasica asociate cu Craciunul. Serviciul de livrari cadouri la domiciliu garanteaza prospetimea produsului, dar si satisfactia destinatarului ales de cel care plaseaza comanda.