Aranjament de advent

Alege ceva special
250 RON
Tin sa va trimit acest scurt mail pentru va multumi foarte mult pentru tot si pentru va tramsmite cea mai sincera stima, pentru dumneavoastra, si intreaga firma. Toata lumea a fost foarte impresionata! PS: Voi povesti cu siguranta in jurul meu...
Cristina C, 18 Noi 2020
Multumesc frumos pt. serviciul perfect ca de obicei, bunica mea a fost asa de fericita sa primeasca flori de ziua ei iar tortul am auzit ca a fost excelent.
Joanna Fisher, 23 Dec 2020
Multumesc , Voi apela cu incredere la serviciile dvs si data viitoare, sunt foarte multumit de serviciile dvs. Cu respect ,
Ionut, 13 Ian 2021

Aranjament de Craciun de advent eleganta, perfecta pentru decorul intrarilor in cladirile de birou sau acasa. O alegere selecta din gama de coronite online oferita de cel mai bun atelier decoratiuni.

Ideal pentru a obtine un decor splendid, aceast aranjament de Craciun este ornamentat cu fundite, conuri, ilex si merisoare. Coronita este realizata pe suport de burete floral Oasis pentru un plus de rezistenta pe perioada sarbatorilor de iarna.

Livrarea se face prin floraria online Magazinul de Flori, care trimite decoratiuni de Craciun direct la domiciliu prin serviciul curier coronite.

Îți recomandăm

Coronitele de Craciun pot si asezate pe masa festiva de sarbatori, pentru a completa decorul specific, sau poate fi asezata pe usa de la intrare. Un aranjament de Craciun care contine crengute de brad este menit sa aduca mirosul proaspat de cetina care aminteste de bradul impodobit. 

O coronita cu merisoare este folosita ca simbol al belsugului, dar si al darniciei, intrucat merele sunt daruite invitatilor sau colindatorilor.

Magazinul de Flori se asigura ca destinatarul primeste o coronita de brad proaspat, prin reteaua de florarii locale cu distributie oriunde in Romania.