Aranjament de craciun in cosulet

Alege ceva special
263 RON
Buna dimineata. Job-ul a fost indeplinit cu success, florile sunt foarte frumoase iar surpriza a fost pe masura. Va multumesc pentru tot si cu siguranta voi mai apela la serviciile dumneavoastra. O zi buna.
Ionut, 24 Ian 2020
Va multumesc mult de tot! Buchetul este foarte frumos iar mama a fost incantata de surpriza! Felicitari pentru profesionalismul de care dati dovada si pentru calitatea serviciilor pe care le oferiti! Mai rar asa ceva in Romania...Mult succes in continuare! O zi frumoasa va doresc!
Roxana P, 22 Mar 2020
Toate florile voastre sunt superbe si sunt convinsa ca voi mai comanda de la voi
Tanya, 9 Sep 2020

Un aranjament de Craciun impresionant, asezat intr-un cosulet cadou care il face potrivit atat pentru masa de Craciun in familie, cat si pentru mediul de afaceri.


Decoratiunile sunt asezate in jurul unei lumanari, iar elementele din cosulet sunt alese in culori calde, specifice sarbatorilor de iarna. Aranjamentul se poate realiza si din alte culori, cu eventuale modificari datorate materiilor prime utilizate.


La cerere poate fi personalizat cu o panglica cu numele companiei sau cu un mesaj dragut de sarbatori (ex. "Sarbatori fericite"!). Pentru o personalizare diferita, pretul se poate modifica. Aceste decoratiuni de Craciun sunt facute pe comanda, de aceea imaginile prezentate au valoare informativa.


Produsul se livreaza doar in Bucuresti, prin serviciul livrari flori la domiciliu oferit de floraria online Magazinul de Flori.

Îți recomandăm

Ornamentele de Craciun sunt tot mai inventive in ultimii ani, intrucat completarea pomului de Craciun, sau chiar inlocuirea lui se poate face foarte usor prin niste aranjamente de sarbatori.


Decoratiunile includ crengi proaspete de brad, globulete colorate, mere uscate sau coji uscate de portocale, dar si conuri de brad sau ghirlande asortate. Culorile folosite sunt de obicei calde, iar cele doua tonuri principale sunt rosu si verdele.


Prin Magazinul de Flori se pot comanda usor aranjamente din crengute de brad, completate cu elemente decorative care se vor potrivi in orice incapere. Un aranjament de Craciun este foarte potrivit in mediul de afaceri, intrucat mirosul de cetina va aminti de pomul de Craciun impodobit din casa.