Coronita cu stelute albe

Alege ceva special
263 RON
Buna ziua, Va multumesc din suflet pentru profesionalism si disponibilitate. Surpriza a fost una de proportii si ati facut o strabunica extrem de fericita! Am primit poze de acasa cu tortul si florile, totul este la superlativ, inclusiv modul in care au fost livrate si atitudinea personalului dvs. Cu siguranta voi apela de acum la serviciile dvs, nu doar eu ci si cunoscutii si familia mea. Va doresc multa sanatate si succes in continuare!
DIANA, 30 Oct 2020
Va multumesc din suflet pentru din suflet pentru tot! Datorita dumneavostra am reusit sa aduc un pic de alinare familiei mele.... va multumesc si o sa apelez la serviciile firmei dumnoeavostra si pentru ocazii mai fericite! Pe curand
Andreea Zlatan, 28 Noi 2020
Multumesc foarte mult ca v-ati ocupat de noul buchet ! A ajuns vineri exact la timp !
Marius, 26 Oct 2020

Un aranjament de Craciun impresionant care il face potrivit atat pentru masa de Craciun in familie, cat si pentru mediul de afaceri.

Aranjamentul se poate realiza si din alte culori, cu eventuale modificari datorate materiilor prime utilizate.

Produsul se livreaza prin serviciul livrari flori la domiciliu oferit de floraria online Magazinul de Flori.

Îți recomandăm

Ornamentele de Craciun sunt tot mai inventive in ultimii ani, intrucat completarea pomului de Craciun, sau chiar inlocuirea lui se poate face foarte usor prin niste aranjamente de sarbatori.

Decoratiunile includ crengi proaspete de brad, globulete colorate, mere uscate sau coji uscate de portocale, dar si conuri de brad sau ghirlande asortate. Culorile folosite sunt de obicei calde, iar cele doua tonuri principale sunt rosu si verdele.

Prin Magazinul de Flori se pot comanda usor aranjamente din crengute de brad, completate cu elemente decorative care se vor potrivi in orice incapere. Un aranjament de Craciun este foarte potrivit in mediul de afaceri, intrucat mirosul de cetina va aminti de pomul de Craciun impodobit din casa.