Buchet anthurium si frunze exotice

Alege ceva special
Alege culorile preferate
144 RON
Multumesc foarte mult. Imi place cum lucrati si in mod sigur va voi mai folosi
Larry, 23 Iul 2020
Excelente serviciile oferite de magazinuldeflori.ro. Multumesc pentru calitate si promptitudine. Raman clientul dvs. si va voi recomanda cu mare placere. Va multumesc inca o data si va doresc o zi cat mai buna!
Mihai Saftiuc, 15 Feb 2020
Apreciez foarte mult ajutorul dat in aceasta problema. Ati transformat o experienta neplacuta intr-una fantastica. Va raspandi vestea.
Kevin, 17 Feb 2020

Pentru a surprinde magia unei clipe de neuitat si pentru a impresiona prin exotism, acest buchet de anthurium decorat cu frunze exotice este cea mai buna alegere! Buchetul contine 5 anthurium rosii si este prezentat intr-un design modern si rafinat, care va decora cu stil orice incapere.


Livrarea se face prin floraria online Magazinul de Flori, care livreaza flori la domiciliu prin serviciul curier flori.

Îți recomandăm

Floarea Flamingo, sau Anthurium, are un foliaj atractiv si rezista tot anul. Este o planta cataratoare, originara din padurile tropicale, de aceea locurile cu umiditate si caldura ii sunt propice si nu rezista bine la temperaturi inalte.


Aceasta floare creste in toata lumea, fiind folosita peste tot in buchete de flori. Un buchet de anthurium are un aspect exotic, conferit de forma aparte a florii. De asemenea, florile de anthurium denota eleganta si nobilime, avand un aspect unic.