Buchet anthurium si frunze exotice

Alege ceva special
Alege culorile preferate
168 RON
Multam !...sunteti bestiali !
Linda, 13 Dec 2020
Va multumesc. Am ramas impresionat de maniera in care au decurs lucrurile. Cu siguranta o sa mai apelez la serviciile firmei dvs.
Rusu Claudiu, 11 Feb 2021
Vreau sa va spun ca aveti toate cuvintele de lauda din partea mea ... pentru ca la randul meu si eu le-am primit de la "Sarbatorita/prietena" ; a fost foarte incantata , sochata , uimita etc de cadou ... Am vazut si eu buchetul si intradevar este foarte frumos la fel si ursuletul . Va multumesc si data viitoare o sa apelez cu siguranta tot la dumneavoastra! LA REVEDERE
Groza Cristian, 21 Ian 2021

Pentru a surprinde magia unei clipe de neuitat si pentru a impresiona prin exotism, acest buchet de anthurium decorat cu frunze exotice este cea mai buna alegere! Buchetul contine 5 anthurium rosii si este prezentat intr-un design modern si rafinat, care va decora cu stil orice incapere.


Livrarea se face prin floraria online Magazinul de Flori, care livreaza flori la domiciliu prin serviciul curier flori.

Îți recomandăm

Floarea Flamingo, sau Anthurium, are un foliaj atractiv si rezista tot anul. Este o planta cataratoare, originara din padurile tropicale, de aceea locurile cu umiditate si caldura ii sunt propice si nu rezista bine la temperaturi inalte.


Aceasta floare creste in toata lumea, fiind folosita peste tot in buchete de flori. Un buchet de anthurium are un aspect exotic, conferit de forma aparte a florii. De asemenea, florile de anthurium denota eleganta si nobilime, avand un aspect unic.