Buchet anthurium si frunze exotice

Alege ceva special
Alege culorile preferate
204 RON
Multumesc mult! Sunt foarte placut impresionata de rapiditatea si promptitudinea cu care reactionati la solicitarile clientilor. Aveti din partea mea oricand o recomandare pentru potentiali clienti si numai cuvinte de lauda. Toate cele bune si va voi tine la curent in legatura cu livrarea din aceasta seara.
Oana Cristina, 8 Feb 2024
Ii recomandam cu placere, servicii de calitate si coroane deosebite.
Gina D., 27 Mar 2024
Va multumesc foarte mult! Sunteti niste profesionisti desavarsiti!
E. H, 16 Ian 2024

Pentru a surprinde magia unei clipe de neuitat si pentru a impresiona prin exotism, acest buchet de anthurium decorat cu frunze exotice este cea mai buna alegere! Buchetul contine 5 anthurium rosii si este prezentat intr-un design modern si rafinat, care va decora cu stil orice incapere.


Livrarea se face prin floraria online Magazinul de Flori, care livreaza flori la domiciliu prin serviciul curier flori.

Îți recomandăm

Floarea Flamingo, sau Anthurium, are un foliaj atractiv si rezista tot anul. Este o planta cataratoare, originara din padurile tropicale, de aceea locurile cu umiditate si caldura ii sunt propice si nu rezista bine la temperaturi inalte.


Aceasta floare creste in toata lumea, fiind folosita peste tot in buchete de flori. Un buchet de anthurium are un aspect exotic, conferit de forma aparte a florii. De asemenea, florile de anthurium denota eleganta si nobilime, avand un aspect unic.