Buchet Anthurium

Alege ceva special
Alege mărimea
300 RON
Multumesc pentru ajutorul dat in conditiile unei locatii mai indepartate ! Data viitoare va fi o adresa clasica
Cosmina, 11 Apr 2023
Am comandat un tort si o sticla de vin pentru rude din Bucuresti; Excelent serviciu, livrare la timp,prezentare deosebita,produsul -tort Monte-Bianco-proaspat si gustos, intr-un cuvint, toata lumea multumita. Ar fi si mai bine daca descrierea produselor ar fi un pic mai dezvoltata, iar in cazul vinurilor am avea posibilitatea sa facem noi alegerea, cind comandam.(Nota Bene:vinul livrat a fost foarte bun-Spania,2006). Felicitari !
Cristina Stanescu - Canada, 2 Aug 2023
Va multumesc frumos!!!! A ajuns comanda foarte  repede, sunt impresionat! Felicitari pt promtitudine!
Andrei, 30 Mai 2023

Un buchet de flori elegant, realizat din flori proaspeteanthurium decorat cu ierburi exotice care poate fi livrat prin floraria online Magazinul de Flori in orice oras din Romania.


O poti surprinde cu flori exotice de calitate, intr-un buchet magic, care va exprima cele mai sincere sentimente. Acest buchet de anthurium este cadoul ideal pentru orice ocazie, fiind pregatit cu grija din flori de anthurium roz si verzi.

Îți recomandăm

Florile de anthurium sunt plante de interior, care rezista tot anul si sunt usor de intretinut. Numita si floarea Flamingo, anthurium este o planta cataratoare, pentru care mediul propice il reprezinta locurile umede si calduroase. Un buchet de anthurium este un cadou potrivit pentru cei care iubesc florile, intrucat delicatetea si rafinamentul unui buchet de flori obtinut din anthurium vor face din orice ocazie una speciala.


Aceasta floare tropicala nu tolereaza temperaturile foarte inalte si nici inghetul. La temperaturi mai ridicate de 33 de grade, florile isi pierd din intensitatea culorii.