Buchet Anthurium

Alege ceva special
Alege mărimea
240 RON
Surpriza a taiat respiratia adresantului !Intotdeauna o sa va solicit pe dv ! Seriozitatea si promptitudinea va fac onoare ! Toata  stima !   Multumesc mult!
Anonim, 13 Mar 2020
Stimate domn, Doresc sa va multumesc mult pentru calitatea serviciilor dvs, destinatara cadoului a fost incantata de modul in care a for prezentat si adus de catre angajatul dvs. Va urez sucess in continuare. Cu stima,
Ioana Tomescu, 7 Ian 2020
Multumesc mult pentru promptitudine si calitate, voi mai apela la serviciile dumneavoastra cu siguranta! O zi minunata!
Ady C, 28 Oct 2020

Un buchet de flori elegant, realizat din flori proaspeteanthurium decorat cu ierburi exotice care poate fi livrat prin floraria online Magazinul de Flori in orice oras din Romania.


O poti surprinde cu flori exotice de calitate, intr-un buchet magic, care va exprima cele mai sincere sentimente. Acest buchet de anthurium este cadoul ideal pentru orice ocazie, fiind pregatit cu grija din flori de anthurium roz si verzi.

Îți recomandăm

Florile de anthurium sunt plante de interior, care rezista tot anul si sunt usor de intretinut. Numita si floarea Flamingo, anthurium este o planta cataratoare, pentru care mediul propice il reprezinta locurile umede si calduroase. Un buchet de anthurium este un cadou potrivit pentru cei care iubesc florile, intrucat delicatetea si rafinamentul unui buchet de flori obtinut din anthurium vor face din orice ocazie una speciala.


Aceasta floare tropicala nu tolereaza temperaturile foarte inalte si nici inghetul. La temperaturi mai ridicate de 33 de grade, florile isi pierd din intensitatea culorii.