Buchet Anthurium

Alege ceva special
Alege mărimea
240 RON
Va multumesc pentru raspunsul rapid si pentru excelentele voastre servicii
Matei, 8 Feb 2021
Va multumesc frumos!!!! A ajuns comanda foarte  repede, sunt impresionat! Felicitari pt promtitudine!
Andrei, 8 Aug 2021
Va multumesc pentru profesionalismul cu care ati onorat comanda pentru aniversarea celor 80 de ani ai mamei mele! Toate cele bune, si spor la un business bine facut!! Din Michigan,
ILEANA V, 5 Ian 2021

Un buchet de flori elegant, realizat din flori proaspeteanthurium decorat cu ierburi exotice care poate fi livrat prin floraria online Magazinul de Flori in orice oras din Romania.


O poti surprinde cu flori exotice de calitate, intr-un buchet magic, care va exprima cele mai sincere sentimente. Acest buchet de anthurium este cadoul ideal pentru orice ocazie, fiind pregatit cu grija din flori de anthurium roz si verzi.

Îți recomandăm

Florile de anthurium sunt plante de interior, care rezista tot anul si sunt usor de intretinut. Numita si floarea Flamingo, anthurium este o planta cataratoare, pentru care mediul propice il reprezinta locurile umede si calduroase. Un buchet de anthurium este un cadou potrivit pentru cei care iubesc florile, intrucat delicatetea si rafinamentul unui buchet de flori obtinut din anthurium vor face din orice ocazie una speciala.


Aceasta floare tropicala nu tolereaza temperaturile foarte inalte si nici inghetul. La temperaturi mai ridicate de 33 de grade, florile isi pierd din intensitatea culorii.