Buchet Anthurium

Alege ceva special
Alege mărimea
300 RON
Va multumesc, parintii sunt foarte incantati. Serviciile dvstra sunt excelente si cu siguranta vom mai apela pe viitor. 
Monica B, 26 Feb 2021
Florile au fost livrate si matusica mea a fost foarte impresionata. Va multumesc, va doresc un An Nou cu sanatate si, v-am adaugat la Favorites :-)
Ana, 29 Dec 2020
Buna ziua, vroiam sa va mai multumesc inca o data din suflet pentru serviciile extraordinare. Sunteti minunati prin tot ceea ce faceti! Cu siguranta va voi recomanda oricui are nevoie de servicii ireprosabile si de calitate. Cu drag,
A. VOSS, 14 Dec 2020

Un buchet de flori elegant, realizat din flori proaspeteanthurium decorat cu ierburi exotice care poate fi livrat prin floraria online Magazinul de Flori in orice oras din Romania.


O poti surprinde cu flori exotice de calitate, intr-un buchet magic, care va exprima cele mai sincere sentimente. Acest buchet de anthurium este cadoul ideal pentru orice ocazie, fiind pregatit cu grija din flori de anthurium roz si verzi.

Îți recomandăm

Florile de anthurium sunt plante de interior, care rezista tot anul si sunt usor de intretinut. Numita si floarea Flamingo, anthurium este o planta cataratoare, pentru care mediul propice il reprezinta locurile umede si calduroase. Un buchet de anthurium este un cadou potrivit pentru cei care iubesc florile, intrucat delicatetea si rafinamentul unui buchet de flori obtinut din anthurium vor face din orice ocazie una speciala.


Aceasta floare tropicala nu tolereaza temperaturile foarte inalte si nici inghetul. La temperaturi mai ridicate de 33 de grade, florile isi pierd din intensitatea culorii.