Buchet Anthurium

Alege ceva special
Alege mărimea
280 RON
Multumesc mult, imi pare asa bine ca existati, nu as avea alta metoda sa trimit flori si cadouri. Mai am vreo 7 zile onomastice si alte ocazii anul asta asa ca ne auzim curand. Mersi pt. cadoul bonus, intr-adevar stiti cum sa aveti grija de clientii vostri iar eu voi fi loiala.
Anonim, 19 Mar 2022
Va multumesc pentru seriozitate, ma bucur sa mai intalnesc si oameni seriosi, e impresionant ceea ce faceti, o sa ne mai auzim pe 1 si 8 Martie, va doresc o zi buna.
Alex M, 3 Mar 2022
Buna seara va multumesc pentru promptitudinea livrarii cadoului la ora specificata..Un tort excelent si un buchet deosebit! O sa mai fac comenzi si pe viitor la dvs si o sa va recomand cu caldura! Cu stima
Smaranda G, 21 Feb 2022

Un buchet de flori elegant, realizat din flori proaspeteanthurium decorat cu ierburi exotice care poate fi livrat prin floraria online Magazinul de Flori in orice oras din Romania.


O poti surprinde cu flori exotice de calitate, intr-un buchet magic, care va exprima cele mai sincere sentimente. Acest buchet de anthurium este cadoul ideal pentru orice ocazie, fiind pregatit cu grija din flori de anthurium roz si verzi.

Îți recomandăm

Florile de anthurium sunt plante de interior, care rezista tot anul si sunt usor de intretinut. Numita si floarea Flamingo, anthurium este o planta cataratoare, pentru care mediul propice il reprezinta locurile umede si calduroase. Un buchet de anthurium este un cadou potrivit pentru cei care iubesc florile, intrucat delicatetea si rafinamentul unui buchet de flori obtinut din anthurium vor face din orice ocazie una speciala.


Aceasta floare tropicala nu tolereaza temperaturile foarte inalte si nici inghetul. La temperaturi mai ridicate de 33 de grade, florile isi pierd din intensitatea culorii.