Buchet crini orientali

Alege ceva special
Alege mărimea
237 RON
In mod sigur voi folosi mai des serviciile voastre pentru rapunsurile voastre rapide si pentru atentia pe care o acordati clientilor.Va voi recomanda prietenilor mei si voi reveni si eu in curand. Va multumesc inca o data pentru intelegere
Ray, 13 Iun 2020
Buna ziua, trebuie sa va multumesc din suflet pentru bucuria livrata mamei mele cu ocazia implinirii frumoasei varste de 50 ani. Buchetul de flori a fost superb iar tortul delicios, am vazut fotogtafiile si am auzit comentariile. Va multumesc inca odata pentru ceea ce faceti si totodata pentru ca ne faceti, noua, celor ce locuim departe, viata mai usoara cand vine vorba de momente magice pentru cei dragi de acasa. O zi frumoasa!
Alexandra C, 12 Ian 2020
Multumesc pentru serviicile de calitate pe care le oferiti. Sunt deja la a 3-a comanda iar destinatarii au fost foarte multumiti.
Gabriel, 11 Ian 2020

Un buchet de crini orientali impresionant, format din 9 crini asiatici, accentuati cu ruscus. Un buchet de flori cu un parfum deosebit, menit pentru a se potrivi oricarui cadou in afaceri. Culoarea florilor poate varia in functie de sezon sau pentru a va asigura ca am ales flori proaspete


Comanda se face instant prin Magazinul de Flori, care va livra instant acest buchet placut parfumat, prin serviciul livrari flori la domiciliu.

Îți recomandăm

Crinii aduc eleganta si rafinament in orice incapere. Un buchet de flori din crini orientali va transmite exotism, dar si nobilime. Crinii se gasesc in peste 100 de varietati, insa in Romania cei mai raspanditi sunt crinul alb de gradina, cel portocaliu si crinul regal.


Un buchet de crini va surprinde in primul rand prin parfumul imbietor, dar si prin delicatetea si coloritul frumos al florilor.