Buchet crini orientali

Alege ceva special
Alege mărimea
265 RON
Stimate Dle Safciu Va multumesc pentru deosebita promptitudine si pentru profesionalismul dovedit in finalizarea comenzii facute de mine. Totul a decurs perfect, exact asa cum v-am rugat. Nu voi ezita sa va recomand si sa apelez in continuare la serviciile Dvs. Cu multumiri,
Ioana Secara, 18 Mar 2022
Azi mi-ați făcut mama cea mai fericita , nu am cuvinte sa va mulțumesc ! M-ați ajutat intr-o zi grea din viața ei sa-i aduc un zâmbet pe buze chiar și de la distanță ! Florile sunt superbe , recomand cu încredere . Va doresc o zi minunata ! 
Anamaria A, 15 Ian 2022
Trandafirii au ajuns azi. Sunt superbi ? o diferenta ca de la cer la pamant fata de ce am primit in transportul initial. Multumesc pentru ca ati aranjat totul.
Michael, 5 Iul 2022

Un buchet de crini orientali impresionant, format din 9 crini asiatici, accentuati cu ruscus. Un buchet de flori cu un parfum deosebit, menit pentru a se potrivi oricarui cadou in afaceri. Culoarea florilor poate varia in functie de sezon sau pentru a va asigura ca am ales flori proaspete


Comanda se face instant prin Magazinul de Flori, care va livra instant acest buchet placut parfumat, prin serviciul livrari flori la domiciliu.

Îți recomandăm

Crinii aduc eleganta si rafinament in orice incapere. Un buchet de flori din crini orientali va transmite exotism, dar si nobilime. Crinii se gasesc in peste 100 de varietati, insa in Romania cei mai raspanditi sunt crinul alb de gradina, cel portocaliu si crinul regal.


Un buchet de crini va surprinde in primul rand prin parfumul imbietor, dar si prin delicatetea si coloritul frumos al florilor.