Buchet crini orientali

Alege ceva special
Alege mărimea
265 RON
Va multumesc pentru florile superbe! Am trimis buchetul ca un semn de multumire. A fost magnific
Ion, 11 Feb 2021
Intr-o Romanie in care nu mai crezi ca pot sa mai existe agenti economici care sa-si presteze serviciile cu profesionalism si determinare, trebuie sa recunosc ca aceasta firma reuseste sa-si satisfaca clientii. Desi am procedat cu timiditate si cu oarece neincredere va spun tuturor ce vreti sa apelati la aceste servicii, sa o faceti cu toata deschiderea si increderea deoarece aici gasiti profesionisti. Doar dupa ce faceti un astfel de cadou unei persoane dragi, va puteti da seamna cat de mult poate face gestul dumneavoastra. Multumiri celor ce au livrat mamei mele(localitatea Sinaia) buchetul cu 57 de trandafiri, absolut superbi. Multumiri adresez si managerului cu care am corespondat, de la care am primit aproape instant raspunsurile la solicitarile si nelamuririle mele. Sa credeti in ei, sunt buni
Simona Manta, 23 Dec 2020
Multumesc mult! Promptitudine maxima ca de fiecare data!
Livia Sram, 5 Feb 2021

Un buchet de crini orientali impresionant, format din 9 crini asiatici, accentuati cu ruscus. Un buchet de flori cu un parfum deosebit, menit pentru a se potrivi oricarui cadou in afaceri. Culoarea florilor poate varia in functie de sezon sau pentru a va asigura ca am ales flori proaspete


Comanda se face instant prin Magazinul de Flori, care va livra instant acest buchet placut parfumat, prin serviciul livrari flori la domiciliu.

Îți recomandăm

Crinii aduc eleganta si rafinament in orice incapere. Un buchet de flori din crini orientali va transmite exotism, dar si nobilime. Crinii se gasesc in peste 100 de varietati, insa in Romania cei mai raspanditi sunt crinul alb de gradina, cel portocaliu si crinul regal.


Un buchet de crini va surprinde in primul rand prin parfumul imbietor, dar si prin delicatetea si coloritul frumos al florilor.