Buchet de trandafiri cu ciocolata

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
284 RON
240 RON
Mulțumesc mult pentru serviciul rapid, produse și livrare.
Vlad T, 27 Mar 2023
Multumesc din suflet pentru profesionalism. Cu siguranta ca va voi recomanda prietenilor mei. O seara buna,
Luminita P, 16 Ian 2023
Imi pare rau ca am fost asa o pacoste dar apreciez foarte mult profesionalismul cu care ati abordat situatia.
Mary, 3 Iun 2023

Un buchet special din trandafiri rosii, la care se adauga o cutie de ciocolata delicioasa,  care va garanta suprinderea persoanei iubite. Acest buchet de flori deosebit conţine 11 trandafiri roşii aranjati pe rotund şi o cutie de ciocolata de cea mai buna calitate.


Pentru cele mai romantice clipe, un buchet de trandafiri impecabil realizat aduce intotdeauna zambetul pe buze. Livrarea acestui buchet se poate face acum prin serviciul de livrare flori la domiciliu oferit de Floraria online magazinuldeflori.ro.

Îți recomandăm

Florile sunt cea mai adevarata expresie a dragostei, insa trandafirii sunt reprezentanti incontestabili ai romantismului. Un buchet de trandafiri este potrivit pentru orice ocazie, datorita simbolismului acestor flori.


Trandafirii rosii pot simboliza fie dorinta, fie senzualitatea, in functie de taria nuantei de rosu. Trandafirul are aspect de arbust si este o planta hibrida, obtinuta ca urmare a incrucisarilor succesive a unei specii salbatice. Aranjamentele din trandafiri reprezinta asadar cadouri florale deosebite, fie ca sunt asociati cu alte plante sau nu.