Buchet de trandafiri
Deliciu roz

Alege ceva special
Alege mărimea
154 RON
Va multumim pentru livrarea buchetului de trandafiri si a tortului.  Suntem foarte multumiti si o sa va mai folosim serviciile dvs. pe viitor.   Doamne Ajuta !
Fam Pop, 14 Dec 2020
Buna ziua stimate domn, Va multumesc foarte mult pentru pentru buchetul livrat mamei mele. Pot sa va spun ca reusiti sa faceti oamenii fericiti cum nu au mai fost vreodata. Vocea mamei mele exprima atata fericire incat aproape ca imi pare rau ca nu am fost prezenta si eu la acest moment. Este minunat si mama spune ca sunt atat de proaspete florile ca ea crede ca vor tine pana la sarbatorile pascale. Un singur lucru lipseste - mesajul, cel putin nu a fost descoperit de dansa. Nu este o mare problema daca ati uitat, oricum va multumesc. Va stau la dispozitie pentru restul de banuti ce trebuie sa ii achit pentru vaza. Voi ramane clienta dvs. si o sa va recomand cu toata inima O zi de exceptie. Ma bucur ca mai sunt oameni care stiu sa-si gestioneze afacerea profesionist.
Anonim, 20 Dec 2020
Buna ziua, va multumesc pentru surpriza pe care ati realizat-o. Livrarea a fost făcută conform cerintelor. A fost prima colaborare cu voi si cu siguranta nu ultima. Ati dat dovada de profesionalism si devotament in munca depusă pentru clienti. Felicitări magazinuldeflori.ro!
D. T, 8 Ian 2021

Fa-o sa se simta speciala si pretuita, cu un buchet de trandafiri roz, delicat precum o atingere de matase. Un buchet de flori decorat cu verdeata mixta, perfect pentru orice ocazie care reclama un cadou floral deosebit.


Suprinde persoana iubita cu acest buchet de flori special care contine trandafiri roz de calitate, pregatit de florarii experti de la Magazinul de Flori, doar din trandafiri proaspeti.

Îți recomandăm

Daca alegi sa transmiti pasiune, eleganta si stil, alegi trandafiri. Originari din Persia si China, trandafirii sunt disponibili in peste 30.000 de varietati si in 8 culori diferite.


Cu o simbolistica aparte, trandafirii roz sunt emisarii gratiei si ai rafinamentului. Un buchet de trandafiri roz va fi un cadou special in orice situatie!