Buchet de trandafiri
Deliciu roz

Alege ceva special
Alege mărimea
187 RON
Va multumesc pentru buchetul minunat trimis. Comanda a fost livrata la timp si bucuria a fost pe masura. Multumesc!
Dan N, 17 Ian 2023
As vrea sa va multumesc pentru serviciul extraordinar, promptitudine si calitate! Surpriza a fost pe masura, toata lumea incantata, buchetul arata superb, ca pe site, tortul a fost delicios. Recomand tuturor serviciile ''Magazinul de Flori'' si intentionez sa mai comand de la dvs. si cu alte ocazii.
Alina T, 15 Ian 2023
Doresc sa va multumesc pt serviciul ireproșabil , ați adus o bucurie in sufletul mamei mele, apreciez foarte mult seriozitatea si calitatea serviciilor oferite , va doresc sa prosperați in continuare pt binele tuturor, va voi recomanda călduros .
Simona F, 8 Ian 2023

Fa-o sa se simta speciala si pretuita, cu un buchet de trandafiri roz, delicat precum o atingere de matase. Un buchet de flori decorat cu verdeata mixta, perfect pentru orice ocazie care reclama un cadou floral deosebit.


Suprinde persoana iubita cu acest buchet de flori special care contine trandafiri roz de calitate, pregatit de florarii experti de la Magazinul de Flori, doar din trandafiri proaspeti.

Îți recomandăm

Daca alegi sa transmiti pasiune, eleganta si stil, alegi trandafiri. Originari din Persia si China, trandafirii sunt disponibili in peste 30.000 de varietati si in 8 culori diferite.


Cu o simbolistica aparte, trandafirii roz sunt emisarii gratiei si ai rafinamentului. Un buchet de trandafiri roz va fi un cadou special in orice situatie!