Buchet de trandafiri
La multi ani

Alege ceva special
Alege mărimea
294 RON
Site-ul vostru este unul dintre cele mai bune pe care le-am folosit. Inca o data multumesc !
Ted, 6 Dec 2020
Mii de multumiri pentru promptitudinea si profesionalismul de care a-ti dat dovada! Buchetul de flori si tortul au fost superbe iar mama a fost super incantata de surpriza!
Teodora, Londra, 6 Feb 2021
Surpriza a fost de talie (si la propriu si la figurat). Buchetul este superb (nu l-am vazut - dar am auzit), livrarea mai mult decat punctuala (de ambele dati). Ne-ati permis sa fim langa mama de ziua ei, chiar daca suntem la 2500 de km. Multumim magazinului de flori pt a doua oara, chiar daca prima data (acum 5 ani) nu am lasat marturie! Continuati tot asa!
Adina D si Dana DD, 12 Ian 2021

Un buchet de flori perfect pentru aniversarea persoanei iubite! Acest buchet de trandafiri contine 21 de trandafiri rosii si este decorat cu o panglica asortata, pentru a lasa pe oricine fara cuvinte.


Buchetul contine trandafiri de 70 cm, dispusi intr-un aranjament floral impozant, care transmite eleganta. Trandafirii sunt de culoarea rosu carmin, iar parfumul este inconfundabil.


Magazinul de Flori va folosi doar trandafiri proaspeti si ii va aranja cu grija pentru ca tu sa oferi cel mai frumos cadou floral pentru o aniversare, cu livrare prin cel mai eficient serviciu de comenzi flori care va trimite acest buchet prin curier flori.

Îți recomandăm

Trandafirii rosu carmin sunt simbolul perfect al dragostei si pasiunii. Un aranjament floral din trandafiri rosii este cadoul perfect pentru o aniversare.


Nimic nu se compara cu un buchet de trandafiri oferit in dar, iar conditiile de ingrijire a florilor il fac si mai special.


Trandafirii sunt apreciati pentru colorit si parfum, esenta de trandafiri fiind considerata un adevarat lux din cele mai vechi timpuri. In lume exista peste 30.000 de varietati de trandafiri, dar si multe legende asociate acestei flori romantice.