Buchet de trandafiri
La multi ani

Alege ceva special
Alege mărimea
357 RON
Voi reveni cu cea mai mare placere!
Mikaela R, 6 Ian 2024
Multumesc din suflet pentru florile minunate! Mama a fost incantata de ele și tata a fost super încântat de Bomboanele de ciocolata.  Iar eu sunt deosebit de recunoscătoare pentru ca știu ca dacă comand de la dumneavoastră calitatea e garantata! Va doresc o zi superba in continuare!
Ramona, 14 Feb 2024
Va multumesc din suflet! Totul a fost perfect...ne auzim curand pentru o noua comanda!
Lenuta D, 26 Ian 2024

Un buchet de flori perfect pentru aniversarea persoanei iubite! Acest buchet de trandafiri contine 21 de trandafiri rosii si este decorat cu o panglica asortata, pentru a lasa pe oricine fara cuvinte.


Buchetul contine trandafiri de 70 cm, dispusi intr-un aranjament floral impozant, care transmite eleganta. Trandafirii sunt de culoarea rosu carmin, iar parfumul este inconfundabil.


Magazinul de Flori va folosi doar trandafiri proaspeti si ii va aranja cu grija pentru ca tu sa oferi cel mai frumos cadou floral pentru o aniversare, cu livrare prin cel mai eficient serviciu de comenzi flori care va trimite acest buchet prin curier flori.

Îți recomandăm

Trandafirii rosu carmin sunt simbolul perfect al dragostei si pasiunii. Un aranjament floral din trandafiri rosii este cadoul perfect pentru o aniversare.


Nimic nu se compara cu un buchet de trandafiri oferit in dar, iar conditiile de ingrijire a florilor il fac si mai special.


Trandafirii sunt apreciati pentru colorit si parfum, esenta de trandafiri fiind considerata un adevarat lux din cele mai vechi timpuri. In lume exista peste 30.000 de varietati de trandafiri, dar si multe legende asociate acestei flori romantice.