Buchet de trandafiri
La multi ani

Alege ceva special
Alege mărimea
273 RON
Va multumesc foarte mult! Sunteti niste profesionisti desavarsiti!
E. H, 21 Mar 2021
Ii recomandam cu placere, servicii de calitate si coroane deosebite.
Gina D., 15 Noi 2021
Sà fiu sincerà cà la început am fost sceptica in legatura cu serviciile online mai ales cu flori dar voi a-ti fost Minunati si fata mea a fost foarte multumità de trandafirii proaspeti si frumosi! Và multumim din suflet mai ales domnului Stefan care a fost foarte amabil! Pe data viitoare!!!!
Lidia - Roma, 6 Iul 2021

Un buchet de flori perfect pentru aniversarea persoanei iubite! Acest buchet de trandafiri contine 21 de trandafiri rosii si este decorat cu o panglica asortata, pentru a lasa pe oricine fara cuvinte.


Buchetul contine trandafiri de 70 cm, dispusi intr-un aranjament floral impozant, care transmite eleganta. Trandafirii sunt de culoarea rosu carmin, iar parfumul este inconfundabil.


Magazinul de Flori va folosi doar trandafiri proaspeti si ii va aranja cu grija pentru ca tu sa oferi cel mai frumos cadou floral pentru o aniversare, cu livrare prin cel mai eficient serviciu de comenzi flori care va trimite acest buchet prin curier flori.

Îți recomandăm

Trandafirii rosu carmin sunt simbolul perfect al dragostei si pasiunii. Un aranjament floral din trandafiri rosii este cadoul perfect pentru o aniversare.


Nimic nu se compara cu un buchet de trandafiri oferit in dar, iar conditiile de ingrijire a florilor il fac si mai special.


Trandafirii sunt apreciati pentru colorit si parfum, esenta de trandafiri fiind considerata un adevarat lux din cele mai vechi timpuri. In lume exista peste 30.000 de varietati de trandafiri, dar si multe legende asociate acestei flori romantice.