Buchet de trandafiri
Mix Exotic

Alege ceva special
Alege mărimea
273 RON
Multumim mult! Cosul cu flori trimis este minunat, la fel si prajiturelele. Serviciul dumneavoastra este excelent, nu am vazut de multe ori asemenea serviciu pentru clienti.Inca o data multe multe multumiri!
Miryam O, 10 Mai 2021
Multumesc pentru livrare si pentru faptul ca ati livrat in jurul orei 9, asa cum am solicitat. Buchetul de flori este foarte frumos.
Ligia C, 13 Sep 2021
Va scriu in legatura cu un aranjament floral trimis mie prin intermediul vostru. Reprezenta un cadou de Sf Valentin de la prietenul meu. Iti taiau respiratia.
Laura, 13 Aug 2021

Un buchet de flori ce se aseamana cu un cos de fructe. Aranjamentul din trandafiri albi delicati este asezonat cu verdele si rosul hypericum-ului, realizand o combinaţie superba de culori şi stil. Ofera acest superb buchet de trandafiri galbeni unei persoane dragi si factorul surpriza este garantat!

Livrarea se face instant prin floraria online Magazinul de Flori, care alege doar flori proaspete pentru ca orice cadou floral trimis prin serviciul livrari flori la domiciliu sa fie perfect.

Îți recomandăm

Trandafirii sunt plante usor de ingrijit, intrucat au nevoie doar de apa si de lumina, de preferat direct de la soare. Un buchet de trandafiri decorat cu hypericum are un aspect exotic si este perfect pentru orice ocazie.

Planta de hypericum, cu denumirea populara de sunatoare, este ramificata in partea de sus si lemnoasa in partea de jos, fructul ei fiind o capsula ovala.

Magazinul de Flori realizeaza cele mai originale buchete de flori, iar acest aranjament de flori exotic este impunator si transmite afectiune, prietenie si gingasie.