Buchet de trandafiri
Mix Exotic

Alege ceva special
Alege mărimea
336 RON
Comand de peste 10 ani buchete prin intermediul vostru, de aceasta data am avut nevoie de o coroana cu livrare direct la capela. Inca o data, nu m-ati dezamagit. Multumesc mult
Silviu Grigore, 13 Dec 2022
Felicitari pentru un serviciu exceptional! Frumusetea si calitatea florilor, amabilitatea si promptitudinea dumneavoastra asigura o experienta placuta atit pentru noi cit si pentru cei care primesc si se bucura de florile Magazinului de flori! Va multumim deosebit!
Miriam Onaca, 30 Dec 2022
Surpriza a fost de talie (si la propriu si la figurat). Buchetul este superb (nu l-am vazut - dar am auzit), livrarea mai mult decat punctuala (de ambele dati). Ne-ati permis sa fim langa mama de ziua ei, chiar daca suntem la 2500 de km. Multumim magazinului de flori pt a doua oara, chiar daca prima data (acum 5 ani) nu am lasat marturie! Continuati tot asa!
Adina D si Dana DD, 30 Oct 2022

Un buchet de flori ce se aseamana cu un cos de fructe. Aranjamentul din trandafiri albi delicati este asezonat cu verdele si rosul hypericum-ului, realizand o combinaţie superba de culori şi stil. Ofera acest superb buchet de trandafiri galbeni unei persoane dragi si factorul surpriza este garantat!

Livrarea se face instant prin floraria online Magazinul de Flori, care alege doar flori proaspete pentru ca orice cadou floral trimis prin serviciul livrari flori la domiciliu sa fie perfect.

Îți recomandăm

Trandafirii sunt plante usor de ingrijit, intrucat au nevoie doar de apa si de lumina, de preferat direct de la soare. Un buchet de trandafiri decorat cu hypericum are un aspect exotic si este perfect pentru orice ocazie.

Planta de hypericum, cu denumirea populara de sunatoare, este ramificata in partea de sus si lemnoasa in partea de jos, fructul ei fiind o capsula ovala.

Magazinul de Flori realizeaza cele mai originale buchete de flori, iar acest aranjament de flori exotic este impunator si transmite afectiune, prietenie si gingasie.