Buchet de trandafiri
Mix Exotic

Alege ceva special
Alege mărimea
273 RON
Serviciu excellent – livrare ireprosabila. Voi recomanda. Multumesc,
Catalin, 21 Feb 2021
Domnule Stefan, Va multumesc pentru ca ati onorat comanda. As dori sa mentionez ca mama mea a fost foarte, foarte multumita. Anul trecut am folosit o alta firma si mama mea a zis ca trandafiri de la ei au fost foarte urati. Mi-a zis ca buchetul de la dumneavoastra a fost atat de frumos cum ea nu a vazut de mult. De asemena persoana care a livrat pachetul a asteptat sa vina de la doctor- poate 30 minute, poate mai mult. Ati dat dovada de profesionalism si de serviciu de inalta calitate. Sunt foarte fericita si de acum inainte veti fi singura companie pe care o voi folosi pe teritoriul Romaniei. Este foarte greu in ziua de azi sa intalnesti o companie romaneasca care se ridica la standarde internationale. Aveti un serviciu impecabil- de la raspunsurile primite prin e-mail foarte repede pana la livrarea prodususlui; sunteti excellenti in adevaratul sens al cuvantului. Sper ca alte personae din strainante sa foloseasca servicuul dumneavoastra. Puteti publica daca doriti acest feedback - va doresc multe vanzari si pana cand voi avea din nou nevoie de serviciile dumneavoastra sa auzim numai de bine. Cu sinceritate, ELENA
Elena A, 5 Mar 2021
BUNA ZIUA, Va multumesc pt amabilitatea dumneavoastra,va multumesc pt.punctualitatea livrari datorita dumneavoastra am facut-o pe mama mea o persoana fericita de ziua dansei. O ZI MINUNATA VA DORESC
Anonim, 26 Mar 2021

Un buchet de flori ce se aseamana cu un cos de fructe. Aranjamentul din trandafiri albi delicati este asezonat cu verdele si rosul hypericum-ului, realizand o combinaţie superba de culori şi stil. Ofera acest superb buchet de trandafiri galbeni unei persoane dragi si factorul surpriza este garantat!

Livrarea se face instant prin floraria online Magazinul de Flori, care alege doar flori proaspete pentru ca orice cadou floral trimis prin serviciul livrari flori la domiciliu sa fie perfect.

Îți recomandăm

Trandafirii sunt plante usor de ingrijit, intrucat au nevoie doar de apa si de lumina, de preferat direct de la soare. Un buchet de trandafiri decorat cu hypericum are un aspect exotic si este perfect pentru orice ocazie.

Planta de hypericum, cu denumirea populara de sunatoare, este ramificata in partea de sus si lemnoasa in partea de jos, fructul ei fiind o capsula ovala.

Magazinul de Flori realizeaza cele mai originale buchete de flori, iar acest aranjament de flori exotic este impunator si transmite afectiune, prietenie si gingasie.