Buchet de trandafiri
Pasiune Pura

Alege ceva special
Alege mărimea
315 RON
Calitate deosebita + Punctualitate remarcabila = Serviciu ireprosabil si efectul scontat obtinut din plin. Multumesc MagazinulDeFlori.
Vasile A, 10 Iun 2022
Serviciii ireprosabile, comunicare placuta, oferte foarte bune, promtitudine si profesionalism!!!
Daniela D, 9 Mar 2022
Va multumesc, parintii sunt foarte incantati. Serviciile dvstra sunt excelente si cu siguranta vom mai apela pe viitor. 
Monica B, 21 Noi 2022

Un buchet de flori rafinat si elegant, format din 11 trandafiri rosii combinati cu hypericum berreis. Un buchet de trandafiri care combina dragostea si pasiunea, perfect pentru a surprinde persoana draga cu orice ocazie. 


Magazinul de Flori alege trandafiri de calitate si ii aranjeaza intr-un buchet floral unic, realizat din trandafiri proaspeti, care ajung la destinatar prin serviciul flori la domiciliu.

Îți recomandăm

Orice clipa romantica trebuie insotita de un buchet de trandafiri! Trandafirii sunt florile pasiunii, aspectul seducator si mirosul parfumat fiind o atractie pentru oricine. Aranjamentele din trandafiri rosii marcheaza ocazii de neuitat.


Trandafirii sunt apreciati pentru colorit si pentru parfumul intens, fiind niste flori nobile. Sunt peste 30.000 de variatiuni de trandafiri si 8 culori esentiale, iar trandafirii sunt in top cand vine vorba de buchete de flori.