Buchet de trandafiri
Reverie galbena

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
228 RON
Va multumim foarte mult. Ne-am bucurat si suntem foarte multumiti. O sa va recomandam cu multa placere la cunostintele si prietenii din Canada.
Maria S. - Canada, 21 Noi 2021
Calitate deosebita + Punctualitate remarcabila = Serviciu ireprosabil si efectul scontat obtinut din plin. Multumesc MagazinulDeFlori.
Vasile A, 27 Dec 2021
Serviciii ireprosabile, comunicare placuta, oferte foarte bune, promtitudine si profesionalism!!!
Daniela D, 14 Ian 2022

Un buchet de flori fantezist format din trandafiri galbeni si gerbera galbene. Culoarea galbena si parfumul imbietor ale acestui buchet de trandafiri vor lumina orice incapere, ca o reverie intr-o zi insorita de vara.


Magazinul de Flori te asigura ca va folosi trandafiri proaspeti, care vor fi trimisi oriunde in Romania, prin serviciul flori la domiciliu. Acest buchet de flori galben va ajunge la destinatarul ales de tine in stare perfecta!

Îți recomandăm

Habitatul de origine al trandafirilor au fost China si Persia, insa acum sunt raspanditi peste tot in lume. Trandafirii sunt pe locul 1 cand vine vorbe de buchete de flori sau de aranjamente florale de orice fel.


Simbolistica trandafirilor este atribuita in functie de colorit. O alaturare de trandafiri galbeni simbolizeaza cel mai adesea gelozia, dar si prietenia, intrucat culoarea degaja caldura si afectiune.