Buchet de trandafiri
Rosu si alb

Alege ceva special
Alege mărimea
408 RON
Multumesc pentru promptitudine! V-am folosit serviciile in trecut si o sa mai fac in viitor; îmi plac produsele si calitatea serviciului! Un sfârșit de săptămana plăcut!
Laura M, 11 Mai 2024
Stimate Domnule Safciu Stefan, In urma comenzi solicitate companiei dumneavoastra, ieri 31 ianuarie, vroiam sa va multumesc pentru promptitudinea expedierii cadoului cat si de calitatea produselor. Va multumesc pentru amabilitatea si disponibilitatea dumneavoastra. Cu stima,
Carmen Gainariu, 23 Ian 2024
Am facut doua comenzi pina acum prin firma dumneavoastra si am fost foarte impresionata de serviciul impecabil si prompt acordat. Mama mea a fost foarte fericita sa primeasca la timp darurile trimise. Am cercetat competitia inainte sa comand si Magazinul de Flori este cea mai buna alegere: preturile sunt foarte rentabile si calitatea este excelenta. Voi alege Magazinul de Flori pe viitor pentru cadourile trimise celor dragi, multumesc mult. 
Adriana P, 19 Mar 2024

Buchet de 21 trandafiri albi si rosii, un contrast deosebit pentru ocazii speciale. Un buchet de flori perfect pentru a trasmite felicitari sau pentru a-ti declara iubirea, care contine trandafiri albi si trandafiri rosii atent selectionati. Acest aranjament este cadoul ideal si in mediul de afaceri, pentru a epata prin eleganta si culoare.


Magazinul de Flori va livra acest buchet de trandafiri impozant in orice oras din Romania, prin serviciul livrari flori.

Îți recomandăm

Trandafirii, in culori calde sau vibrante, transmit intotdeauna pasiune, dorinta arzatoare si romantism. Un buchet de trandafiri este cadoulperfect pentru oricine. Florile de trandafiri sunt apreciate pentru forma, colorit si parfum.


Magazinul de Flori alege cu grija fire proaspete de trandafiri si le asorteaza in asa fel incat destinatarul ales de tine sa primeasca un buchet de flori ireprosabil.