Buchet de trandafiri
Rosu si alb

Alege ceva special
Alege mărimea
384 RON
Serviciu excellent – livrare ireprosabila. Voi recomanda. Multumesc,
Catalin, 9 Ian 2023
Va multumesc din suflet pentru din suflet pentru tot! Datorita dumneavostra am reusit sa aduc un pic de alinare familiei mele.... va multumesc si o sa apelez la serviciile firmei dumnoeavostra si pentru ocazii mai fericite! Pe curand
Andreea Zlatan, 12 Feb 2023
Vreau doar sa va multumesc pentru raspunsul vostru prompt si pentru intelegere. Apreciez foarte mult efortul depus in pregatirea unui buchet in plus. Serviciile voastre sunt mai mult decat bune si va pot asigura de totala mea devotatie in viitor. Am lucrat in domeniul serviciilor foarte multi ani si stiu sa recunosc unul foarte bun.
John, 4 Mai 2023

Buchet de 21 trandafiri albi si rosii, un contrast deosebit pentru ocazii speciale. Un buchet de flori perfect pentru a trasmite felicitari sau pentru a-ti declara iubirea, care contine trandafiri albi si trandafiri rosii atent selectionati. Acest aranjament este cadoul ideal si in mediul de afaceri, pentru a epata prin eleganta si culoare.


Magazinul de Flori va livra acest buchet de trandafiri impozant in orice oras din Romania, prin serviciul livrari flori.

Îți recomandăm

Trandafirii, in culori calde sau vibrante, transmit intotdeauna pasiune, dorinta arzatoare si romantism. Un buchet de trandafiri este cadoulperfect pentru oricine. Florile de trandafiri sunt apreciate pentru forma, colorit si parfum.


Magazinul de Flori alege cu grija fire proaspete de trandafiri si le asorteaza in asa fel incat destinatarul ales de tine sa primeasca un buchet de flori ireprosabil.