Buchet de trandafiri
Rosu si alb

Alege ceva special
Alege mărimea
336 RON
Va multumesc pentru promtitudine si mai ales pentru servicii. A fost foarte impresionata prietena noastra.
Alexandru B, 16 Mar 2022
Vă mulțumesc pentru livrarea de astăzi ,totul a ieșit perfect !Firmă serioasă. Salutări o să vă fac publicitate. 
Adrian P, 4 Feb 2022
Buchetul de florii, livrat de Dvs. a fost foarte apreciat, cu multe multumiri, ca niciodata nu a primit un buchet de flori asa frumoase! Multumesc foarte mult !
Tuica G, 18 Mai 2022

Buchet de 21 trandafiri albi si rosii, un contrast deosebit pentru ocazii speciale. Un buchet de flori perfect pentru a trasmite felicitari sau pentru a-ti declara iubirea, care contine trandafiri albi si trandafiri rosii atent selectionati. Acest aranjament este cadoul ideal si in mediul de afaceri, pentru a epata prin eleganta si culoare.


Magazinul de Flori va livra acest buchet de trandafiri impozant in orice oras din Romania, prin serviciul livrari flori.

Îți recomandăm

Trandafirii, in culori calde sau vibrante, transmit intotdeauna pasiune, dorinta arzatoare si romantism. Un buchet de trandafiri este cadoulperfect pentru oricine. Florile de trandafiri sunt apreciate pentru forma, colorit si parfum.


Magazinul de Flori alege cu grija fire proaspete de trandafiri si le asorteaza in asa fel incat destinatarul ales de tine sa primeasca un buchet de flori ireprosabil.