Buchet de trandafiri
Rosu si alb

Alege ceva special
Alege mărimea
384 RON
Buna dimineata. Job-ul a fost indeplinit cu success, florile sunt foarte frumoase iar surpriza a fost pe masura. Va multumesc pentru tot si cu siguranta voi mai apela la serviciile dumneavoastra. O zi buna.
Ionut, 22 Sep 2023
Comand de peste 10 ani buchete prin intermediul vostru, de aceasta data am avut nevoie de o coroana cu livrare direct la capela. Inca o data, nu m-ati dezamagit. Multumesc mult
Silviu Grigore, 23 Iun 2023
Buna ziua din nou, va multumesc mult, florile au fost foarte frumoase iar livrarea a fost facuta la timp. Destinatarul a fost placut surprins. Va multumesc din nou. Va multumesc
Warni Rosland, 17 Mar 2023

Buchet de 21 trandafiri albi si rosii, un contrast deosebit pentru ocazii speciale. Un buchet de flori perfect pentru a trasmite felicitari sau pentru a-ti declara iubirea, care contine trandafiri albi si trandafiri rosii atent selectionati. Acest aranjament este cadoul ideal si in mediul de afaceri, pentru a epata prin eleganta si culoare.


Magazinul de Flori va livra acest buchet de trandafiri impozant in orice oras din Romania, prin serviciul livrari flori.

Îți recomandăm

Trandafirii, in culori calde sau vibrante, transmit intotdeauna pasiune, dorinta arzatoare si romantism. Un buchet de trandafiri este cadoulperfect pentru oricine. Florile de trandafiri sunt apreciate pentru forma, colorit si parfum.


Magazinul de Flori alege cu grija fire proaspete de trandafiri si le asorteaza in asa fel incat destinatarul ales de tine sa primeasca un buchet de flori ireprosabil.