Buchet Gerbera multicolore

Alege ceva special
Alege mărimea
163 RON
Va multumesc pentru ajutorul primit si pentru profesionalismul dvs. Tocmai m-ati facut client pe viata
Lindsay, 28 Dec 2020
Multumesc pentru serviciul excelent și pentru poze! 
Mihaela D, 19 Oct 2020
Buchetul este in forma perfecta iar combinatia de flori mi se pare foarte frumoasa. Multumesc
Laura, 2 Dec 2020

Un buchet de flori potrivit pentru a da o veste buna, pentru a ura "insanatosire grabnica" sau pentru a felicita. Acest buchet de gerbera va aduce prospetime si culoare in orice incapere, dand un aspect placut prin coloritul divers.


Buchetul e realizat din gerbera proaspete, aranjate cu grija de florarii experti de la floraria online Magazinul de Flori si livrat la domiciliu prin serviciul rapid curier flori.

Îți recomandăm

Un buchet de gerbera este cadoul floral ideal pentru orice situatie: evenimente formale, intalniri siropoase sau mediul de afaceri. Gerbera denota distinctie si eleganta, avand flori mari cu un colorit intens. 


Gerbera se claseaza pe locul cinci in topul celor mai raspandite flori taiate din lume, folosite in buchete de flori sau in aranjamente si decoratiuni din cele mai inventive. 


Magazinul de Flori ofera o gama larga de buchete de gerbera, de toate culorile si in toate combinatiile, pentru a se potrivi oricarui gust. Ele sunt livrate direct la destinatar prin serviciul flori la domiciliu.